HCL.HR

FIFA i eFootball dobivaju konkurenciju? – stiže neki novi nogomet

Zoran Žalac 25.08.2021.   •   9 komentara


Na večerašnjoj prezentaciji novih igara naći će se i jedan novi nogometni naslov. No, još uvijek je nepoznato o čemu se točno radi.

Organizator programa za Gamescom Opening Night Live najavio je kako ćemo večeras vidjeti svjetsku premijeru potpuno nove nogometne igre. Znamo da će i FIFA 22 i eFootball biti dio digitalnog Gamescom sajma, ali čini se kako bi ova igra mogla biti nešto potpuno treće. FIFA je svoje već pokazala, a da se radi o eFootballu već bi to Konami najavio – nema razloga da ne otkriju takvo što prije.

Doduše, postoje šanse da to ne bude igra europskog nogometa nego onog američkog. Organizator programa Geoff Keighley je Amerikanac, a njima “football” označava drugačiju vrstu sporta nego nama. Međutim, Gamescom je tehnički gledano europski sajam (iako je u američkoj produkciji) pa nema baš prevelikog smisla da se na njemu najavljuje igra američkog nogometa.

U bilo kojem slučaju, bit će interesantno ako FIFA i eFootball dobiju konkurenciju jer treću nogometnu igru nismo imali duže od deset godina. Istinu ćemo doznati večeras od 20 sati.

Komentari (9)

  • Bosniagamer

    25.08.2021 - 15:02

    Mislim da niste nikada prenijeli, ali u izradi je nova fudbalska igra “Goals”. Glavni covjek projekta je bivsi CS esport igrac. On tvrdi da je rijec o AAA projektu i ideja je da bude konkurencija ultimate team-u. Ipak mislim da je ovo rijec o novom “pesu” tj eFootball.

  • Vujo777

    25.08.2021 - 17:18

    Zamislite da je 2k games napravio nogometnu simulaciju, mislim da bi to bila opasna konkurencija

  • Bojko

    25.08.2021 - 18:07

    To bi bilo prekrasno.

  • Cro_Maher

    25.08.2021 - 18:56

    Postoje velike šanse da ovo uzdrma EA, ako ništa, može ih natjerati da postanu besplatni.

    • Vujo777

      @Cro_Maher, 25.08.2021 - 19:02

      pa i hoće, imaš članak gore pa pročitaj

  • lepiakadodo

    26.08.2021 - 00:02

    Eto objavljeno je da je nova igra ftp UFL liga sa 5000 licenciranih igraca, samo online samaranje. Najavili su partnerstvo sa InStateom za pracenje stvarnih performansi igraca… Zivi bili pa vidili na kaj ce to sliciti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?