HCL.HR

Fight Crab donosi smrtonosne borbe rakova, vjerojatno ilegalne

Stjepan Fikter 14.08.2019.   •   2 komentara


Nakon koza, kruha i ostalih simulatora i svega sličnoga, rakovi će također dobiti svoja reflektorska svjetla s igrom u kojoj se rakovi bore hladnim oružjem.

Fight Crab

Ne može se reći kako je Fight Crab baš unikatna ideja, ali u moru blesavih naslova vrlo lagano se ističe. Naime, baš kako sam naziv igre kaže, ovdje će nas dočekati bitke rakova u trodimenzionalnom okruženju koji umjesto svojih kliješta, koriste hladno oružje. Gubitnik je onaj rak koji prvi završi na leđima, pa osim sramote mogao bi završiti i u loncu.

Igra je trenutačno u early access fazi i može se kupiti putem stranice itch.io. Za sada je dostupno čak 19 vrsta rakova i 41 oružje, a po izlasku igre taj broj bi se mogao i povećati. Samo pažnja za sve one koji se upuste u borbu rakova jer developeri preporučuju igranje s kontrolerom.

Eto, kad Igor ne bude znao što snimati, može pripremiti novi serijal jer ako vas priloženi trailer ne zainteresira za igru, ne znamo što bi drugo moglo.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Count de Money

    14.08.2019 - 12:53

    Lightsaber je sve samo ne hladno oružje 😉

    • Apocalypse4987

      @Count de Money, 14.08.2019 - 13:32

      Zapravo je, hladno oružje je svako oružje koje za djelovanje koristi snagu mišiča osobe koja ga koristi, bez obzira od čega je napravljeno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?