HCL.HR

Figurica Thanosa možda je malo spoilala Avengers: Endgame

Zoran Žalac 01.04.2019.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije


Marvel je otkrio popratnu liniju Avengers: Endgame figurica za kolekcionare i pritom nam dao pogled na detalj koji do sada nismo vidjeli.

Do premijere filma Avengers: Endgame ostalo je još dvadesetak dana, a tvrtka Marvel je otkrila proizvode koji će interesirati najveće fanove superherojskog univerzuma. Naime, nekoliko Avengera i njihov mrski protivnik Thanos dobit će svoje figurice koje će se proizvesti u ograničenim količinama. Iron Man, Captain America, Hulk, Ant-Man i Black Widow dobit će figurice veličine 12 inča, no prava poslastica bit će 16-inčna figurica Thanosa koja će koštati oko petstotinjak dolara.

Zanimljivo je kako smo uz prikaz te figurice dobili i prikaz oružja koje bi Thanos po svemu sudeći mogao koristiti u Endgameu. Radi se o oštrici s dvije strane, balansiranoj kao što sve stvari trebaju biti. Oružje izgleda malo nepraktično, ali tko smo mi da sudimo. U bilo kojem slučaju, čini se kako će se koristiti u kombinaciji s famoznom rukavicom, iako je ista uništena pa ova figurica u konačnici možda ne upućuje na Thanosov lik u samom filmu.

Doduše, ostatak figurica dizajniran je posebno za film – npr. Ant-Man nosi odijelo kakvo smo vidjeli u zadnjem traileru, tako da je ipak moguće da će Thanos koristiti ovo sječivo u Endgameu – makar i za rezanje slanine.

Komentari (2)

  • maniacx

    01.04.2019 - 13:28

    zanimljivo…nevjerojatna je količina teorija na YT oko Endgamea (pa i ostalih filmova Sci Fi zanra)…lako se navuć na gledanje i kombiniranje…

    mislim da je Thanos jedan od naboljih negativaca koje sam gleda do sada…čak bi i navija u jednom trenutku za njega haha ne misli loše lik…samo probija je

    • Tomo258

      @maniacx, 01.04.2019 - 13:48

      Da istina, isto tako i za got zadnju sezonu koliko teorija ima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?