HCL.HR

Filmska adaptacija Uncharteda ostala je bez redatelja

Pero Mlinar 21.12.2018.   •   10 komentara   •   Filmovi i serije


Još jedna odgoda zadesila je adaptaciju Uncharteda nakon što je obznanjeno da se dosadašnji redatelj prebacio na novi projekt u suradnji s Ryanom Reynoldsom.

Krajem ljeta objavljeno je da je filmska adaptacija Uncharteda napokon stala na svoje noge. Nakon brojnih neuspješnih pokušaja pronađen je glavni glumac koji bi tumačio ulogu mladoga Nathana Drakea, a redateljska palica predana je Shawnu Levyju – redatelju filmova Night At The Museum, Date Night i Real Steel. “Napokon imamo vrlo dobar scenarij i zvijezdu kao što je Tom Holland [Nathan Drake]. Jako sam uzbuđen“, rekao je Levy u jednome trenutku. Presretni fanovi pretpostavili su da je film napokon spreman za snimanje.

Na koncu balade, čini se da će ipak čitava stvar ostati zabilježena tek kao još jedna neuspješnih anegdota koje su obilježili snimanje naslova. Ovih dana objavljeno je da Levy kreće sa snimanjem drugog projekta, komedije Free Guy s Ryanom Reynoldsom u glavnoj ulozi. U njoj Reynolds shvati da živi unutar video igre i prijeti mu brisanje, što je totalno originalan zaplet i loš znak što se Uncharteda tiče, pošto je Levy odlučio da će radije snimiti čak i Free Guy nego njega.

Iz Sonyja nisu podijelili nikakve novosti o promjenama planova. Vjerojatno su se već navikli na konzistentnu nasukanost adaptacije pa čemu trošiti riječi… Projekt je izgleda i dalje živ te Tom Holland i dalje ostaje Nathanom Drakeom – jedino sad treba iznova krenuti s potragom za redateljem. Ako bude ikakvih novosti, javit ćemo vam.

Komentari (10)

  • Vass

    21.12.2018 - 18:35

    Tom Holland kao Nathan Drake ,BLAGI BOŽE

    • Juventino

      @Vass, 21.12.2018 - 19:02

      Pa piše mladi Nathan, mozda da si igrao Uncharted neke stvari bi ti bile malo jasnije

    • Vass

      @Juventino, 21.12.2018 - 21:16

      Igrao sam Uncharted 1 još na PS3,možda se nekih stvari nesćam,ali zanm da Tom Holland kao Nathan Drake bi ispalo jako loše.

    • Juventino

      @Vass, 21.12.2018 - 21:55

      Uncharted 3 je igra koja se trazi, da bi shvatio

    • m@rko

      @Vass, 22.12.2018 - 12:11

      Uncharted 1 je vec stariji drake. Pređi uncharted 3 i 4 pa ces shvatiti. Jer kao sto pise mladi drake.
      Ja mislim da je odlican izbor glumca za mladog nathan-a.

    • Vass

      @m@rko, 22.12.2018 - 18:04

      Danas sam i onako uzeo Nathan Drake Collection. Kojim redosledom ide priča

    • m@rko

      @Vass, 23.12.2018 - 12:55

      Prica ide redoslijedom kako je pravljena igra. Znaci 1,2,3,4. samo sta u 3 i 4 u nekim dijelovima vracas se u proslost da bih ti bila jasnija (sadasnja) prica. Tko da imas tu mladoga Drakea, ali vracas se starome drakeu i prica se nastavlja. Tako da rokaj sve redom.

  • trulex

    21.12.2018 - 19:14

    ne treba nam uncharted film kad je igra tako dobra da ima i scene koje nadmašuju mnoge filmske spektakle.

    • Hellblazer

      @trulex, 22.12.2018 - 00:06

      Ma bravo kolega! I inače ne vidim smisao u pravljenju filmova po igrama kad u igrama imaš tu komponentu kontrole protagoniste i situacije, dok si kod filmova samo posmatrač.

  • nixxxa120

    24.12.2018 - 18:44

    Nema potrebe za filmom uncharted, kada je igra polu film s dugim cutscenama i između osrednji gamplay. Ok za jedamput preći al ne više od toga ko voli shvaćam zašto, ali više preferiram igre koje mi ne oduzimaju stalno kontrolu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?