HCL.HR

Filmska verzija Uncharteda dobila je novog redatelja, izbor nije loš

Pero Mlinar 15.01.2019.   •   9 komentara   •   Filmovi i serije


Uncharted je krajem prošle godine zagubio svojega redatelja, ali kurs je brzo ispravljena te je pronađena njegova zamjena. Tako je i bolje, rekli bi neki.

Prije otprilike mjesec dana mogli ste čitati kako se film Uncharted po ne znamo koji put nasukao u procesu proizvodnje nakon što se s broda bacio Shawn Lewy, redatelj filmova Night At The Museum, Date Night i Real Steel. Iz Sonyja taj događaj nisu posebno bili komentirali pa smo mi zbog njihove šutljivosti bili čangrizavi. Čini se da za to ipak nisu imali vremena za to jer je Lewyjeva zamjena pronađena po kratkom postupku. Dame i gospodo, Uncharted će za velika platna tako režirati Dan Trachtenberg, redatelj jednoga od boljih (kvazi)horor filmova desetljeća – 10 Cloverfield Lane.

Trachtenberg je još prilično svježe holivudsko lice te će biti zanimljivo vidjeti što može napraviti s adaptacijom jedne od popularnijih igara za PlayStation. Osim Cloverfielda režirao je još svega jednu epizodu Black Mirrora (Playtest) i BlackBoxa TV te nekoliko kraćih filmova (Kickin’, Portal: No Escape). Teško je pretpostaviti kakvu vrstu filma možemo očekivati od njega.

Ono što je i dalje poznato jest to da će film biti usredotočen na događaje u životu mladoga Drakea i njegov prvi susret s dobrim pajdašem Sullyjem. Nathana Drakea glumit će Tom Holland, zvijezda Spider-Man: Homecominga. Ostale uloge trenutno su još uvijek nepoznate. Jedno vrijeme se pričalo bi Bryan Cranston (Breaking Bad, Malcolm in the Middle) mogao biti filmski Sully, ali u posljednje vrijeme te su glasine utihnule. Žurbe svakako nema, vidjet ćemo – samo da se redatelj ponovno ne izgubi.

Komentari (9)

  • Toma_HR

    15.01.2019 - 16:58

    Samo ne Bryan Cranston, strašno iritantan lik.

    • Hazel

      @Toma_HR, 15.01.2019 - 17:14

      Šta fali Cranstonu?

    • Kris10

      @Toma_HR, 15.01.2019 - 17:54

      ojmisusovo,pretpostavljam da nisi gledao malcolma ili breaking bad?

    • Toma_HR

      @Kris10, 15.01.2019 - 19:36

      Gledao sam i jedno i drugo i oboje je odličan i ništa mu ne fali, upravo zato ga ne mogu zamisliti kao simpatičnog macho-coolera. Naravno, subjektivno mišljenje, možda se varam.

  • Kris10

    15.01.2019 - 17:57

    radije bih onu fan verziju sa nathanom fillion kao cijeli film,nesto me ovo ne privlaci :/

  • Lord_Sec

    15.01.2019 - 19:11

    Sto ce film kad igra sama je kao film,nepotrebno

  • brlja

    15.01.2019 - 19:18

    Kolko god da se divim uncharted serijalu sta se tice igara, nema tu materijala za dobar film, sve klisei koje smo vidjeli 1000 puta u filmskom svijetu… a sigurno ce se podilazit sirokoj publici, ocekujem zesci fail…

  • funky0308

    16.01.2019 - 09:10

    Ni meni nije bas najjasnije cemu film na ovu temu, nepotreban mi je i Tomb Raider ali TR je neka druga prica. Ali OK…ajno vidjeti sto ce scenarist Uncharteda (igre) reci kada mu iskasape njegovo čedo 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?