HCL.HR

Filmski Sonic izgleda kao da vam želi ukrasti partnera, novac i vaš osjećaj samopouzdanja

Zoran Žalac 05.03.2019.   •   11 komentara   •   Filmovi i serije


Čini se kako smo dobili prvi cjeloviti prikaz filmske verzije plavog ježa Sonica. I pomalo nam je neugodno zbog načina na koji nas promatra.

U nekoj doglednoj budućnosti dobit ćemo filmsku adaptaciju igre Sonic the Hedgehog koja će jednim dijelom biti kompjuterski animirana, a jednim dijelom Jim Carrey u ulozi doktora Ive Robotnika. Kako u svijetu još uvijek nije dokazano postojanje plavih ježeva koji imaju razvijene atletske vještine, jasno je da će naslovni junak Sonic biti računalo dizajniran i animiran. Do sada je internet vidio samo njegove žgoljave noge, no izgleda da su sada procurili promotivni materijali koji filmskog Sonica prikazuju u cijelosti.

Lako je biti pametnjaković na internetu i reći da lik izgleda čudno, ali treba priznati da je ovo najrealističniji izgled Sonica otkako je lik nastao. Sonic u dosadašnjim igrama nije imao toliko detalja u očima, nosu i svom dlakavom tijelu. Isto tako nikada nije bio toliko atletski građen, tj. nikada mu tijelo nije bilo proporcionalno građeno.

U bilo kojem slučaju, filmska verzija Sonica dobila je karakteristike osobnosti. Znamo tako da će Sonic biti sarkastičan i da baš neće poštivati autoritete. Bit će opušten i spreman za šalu, ali kako je junak u svom filmu, ta šala nikada neće ići na štetu drugih likova.

Sonicov film u kina bi trebao stići 9. 11. ove godine pa je za očekivati da ćemo sve ove karakteristike glavnog junaka vidjeti i u traileru koji bi se uskoro trebao pojaviti na internetu.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • kuky90

    05.03.2019 - 11:14

    Znao sam da mi čudno izgleda, a onda shvatio zašto. Oći mu nisu spojene u sredini i nema prave rukavice, nego samo bijelu dlaku na rukama.

    Uglavnom meni ne smeta, valjda će biti dobar.

  • Dajsikeks

    05.03.2019 - 11:18

    My Eyes my eyes

    • Dajsikeks

      @Dajsikeks, 05.03.2019 - 21:49

      Prva slika odmah ispod zaslone ti stvara nočne more, samo zamisli da ti se odjednom pojavi ispred tvojeg lica, pobjegao još brže nego što Sonic može

  • Darcoolio

    05.03.2019 - 12:33

    Ovo neka porno parodija?

  • bozicni_zeko

    05.03.2019 - 13:15

    Izgleda prepoznatljivo ali ne previše. Kao da su blizu ali kao da nisu potpuno pogodili. No, “crtani” će se pogledati. Ove godine dolazi ogroman broj remakeova i novih nastavaka animiranih filmova, super godina. Frozen 2, Dumbo, Pikachu, Lion king, SecretLifeOfPets2… Jedva čekam. Pogotovo me Frozen2 zanima i The lion king. Njih ću pod svaku cijenu (i otkaza :P) pogledati u kinu. Stvarno se nadam dobrim filmovima. 2018. je isto imala neke dobre filmove tog tipa. Uz Marvelove filmove i Aquamana moram reći da su mi “crtani” najzabavniji jer su uglavnom najbolji filmovi prošle godine drame ili neki od gore navedenih. Meni, da ne bude nejasno.

  • NeoGames

    05.03.2019 - 13:32

    AHHHHH

    • NeoGames

      @NeoGames, 05.03.2019 - 13:33

      Ptsd mi se vraca od ovog

  • Cros70

    06.03.2019 - 10:44

    Jel nam treba Sonic film?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?