HCL.HR

Final Fantasy 16 je blizu dovršetka, bit će uskoro prikazan

Zoran Žalac 07.05.2022.   •   1 komentara


Producent Final Fantasyja 16 izjavio je kako se razvoj te igre bliži kraju te da u pripremi već imaju novi trailer koji je trebao biti objavljen, ali je njegovo prikazivanje odgođeno.

Final Fantasy 16 mogao bi ove godine biti iznenađenje kojemu se vlasnici PlayStationa 5 još ne nadaju. Igra nema ni okvirni termin izlaska, nismo ju vidjeli već duže od godinu dana, ali – navodno je vrlo blizu dovršetka. Tako barem kaže producent Naoki Yoshida.

U razgovoru povodom crossovera NieRa i Final Fantasyja 14, Yoshida je izjavio kako je novi trailer za Final Fantasy 16 već složen te da smo ga već trebali vidjeti. No, prikaz igre odgođen je “zbog određenih faktora”. Yoshida nije otkrio koji su to faktori, no kako je igra ekskluzivna za PlayStation 5, moguće je da Sony čuva trailer za neku buduću State of Play prezentaciju.

Prije tjedan dana Yoshida je također poručio da je igra u završnoj fazi razvoja, no to navodno nije smio reći pa je zbog toga dobio opomenu od marketinškog tima Square Enixa. Uglavnom, sve je izglednije da bismo Final Fantasy 16 mogli igrati još ove godine, a novim se detaljima nadamo u idućih mjesec dana. Ništa još nije zakazano ni najavljeno, no za očekivati je da Sony neće šutjeti dok konkurencija najavljuje i prezentira svoje igre u šestom mjesecu.

Komentari (1)

  • Lazy

    07.05.2022 - 20:47

    Toooo!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?