HCL.HR

Fortune’s Run je retro FPS s fokusom na brzo kretanje i još bržu akciju

Stjepan Fikter 16.08.2021.   •   0 komentara


Miješajući blisku i udaljenu borbu, Fortune’s Run će testirati naše kretnje i reflekse bilo to dok ciljamo protivnike, odbijamo metke ili ulazimo u blisku borbu kako bi gušili neprijatelje.

Ljubitelji brze akcije iz prvog lica mogli bi držati na oku Fortune’s Run, retro FPS koji će imati kretnje bazirane prema Quakeu 3. Znači puno skakanja, izbjegavanja i zračne kontrole uz parkour mehanike s time kako iz svega toga stoji posebno razvijan fizikalni model.

Sama borba će biti također brza i kompleksna te će se moći usporavati i vrijeme. Uz standardni arsenal dalekometnog naoružanja, bit će tu i opcija bliske borbe jer će se metci moći odbijati, a protivnike ošamutiti, gušiti ili bacati. Developeri kažu kako inspiracija za borbu dolazi od tučnjava i akcijskih naslova.

S druge strane, najavljuju se i segmenti šuljanja, odnosno u tim dijelovima će brzina i akrobacije biti bitne kako bi se izbjegavale patrole i kamere. Uz to, moći ćemo i razvijati našeg lika u duhu Deus Exa i E.Y.E.-a. Još jedan značajan element igre bit će i lokacija u kojemu se odvija Fortune’s Run jer je riječ o znanstveno-fantastičnom okruženju smještenom u propadajućem industrijskom svijetu.

Nije poznato kad bismo trebali zaigrati ovaj naslov, no demo bi trebao biti dostupan ove jeseni.

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?