HCL.HR

Full Fathom pokazat će nam horore oceana

Stjepan Fikter 02.02.2023.   •   0 komentara


Zapuštena podmornica bit će nam glavno sredstvo preživljavanja i zaštita od horora oceana koje će nas dočekati jednog dana u Full Fathom.

Izreka kaže poklonjenom konju ne gleda se u zube, a nešto slično ćemo primijeniti i u Full Fathom kad pronađemo napuštenu podmornicu. Uzevši u obzir kako će to biti sredstvo za očuvanje života u oceanskim dubinama, neće imati smisla žaliti se na njezino stanje.

Full Fathom pokazat će nam čari i opasnosti oceana dok budemo istraživali potopljene ruševine kako bi pronašli nešto resursa za preživjeti. U potrazi za hranom i opremom koju ćemo spremati u vodonepropusni kovčeg, morat ćemo biti i pažljivi kako nas ne bi pojelo nekakvo morsko čudovište.

Osim toga, našu zapuštenu podmornicu morat ćemo popravljati kako ne bi zauvijek ostali na dnu oceana. Iako je stanje nije bajno, srećom po nas sustavi za navigaciju i obranu bit će funkcionalni. Full Fathom je projekt dvoje studenata pa će proći još vremena prije nego budemo imali prilike zaroniti u ovaj potopljeni svijet.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?