HCL.HR

Oznaka: Ocean

Full Fathom pokazat će nam horore oceana

Stjepan Fikter 02.02.2023.

Zapuštena podmornica bit će nam glavno sredstvo preživljavanja i zaštita od horora oceana koje će nas dočekati jednog dana u Full Fathom.

HCL VideoIgramo Raft (EP14): Pustolov zaronio dublje nego ikada

Igor Belan 15.10.2022.

Naivno prateći jednu cijev, zaglavio sam parsto metara ispod površine mora, ali to na kraju nije bio ni približno najveći problem u ovoj epizodi. E da, i mislim da mi se sada morate obraćati s “gradonačelniče”.

HCL VideoIgramo Raft (EP13): Ovako me još nitko nije testirao

Igor Belan 07.10.2022.

Mislio sam da će ovaj video biti stresan za snimanje. Stresniji nego inače. Ipak je ovo najveći otok koji sam ikada vidio, hrana i voda su konstantni uteg, a ni krvoločni medvjedi ne pomažu. Ali nekako… nekako je sve završilo skroz OK.

HCL VideoIgramo Raft (EP4): Previše sam se glupirao s dupinima

Igor Belan 22.07.2022.

Mislili ste da su dupini u Raftu bezopasni? E pa u mom slučaju su ispali vrlo opasni. U četvrtoj epizodi Rafta pokušavam istražiti nove stvari, izgraditi još jači splav i pronaći svoj prvi “story” otok. Ali ti dupini…

HCL VideoIgramo Raft (EP2): Ma ovo se samo meni može dogoditi

Igor Belan 10.07.2022.

Raft je teža igra nego sam očekivao pa sam se za ovu epizodu malo pripremio. Provjerio vaše komentare, neke tips and trickse… i išlo mi je dobro. Ali naravno da se sve okrenulo protiv mene na kraju. I što sad da radim? Ne, ozbiljno – javite ako znate.

HCL VideoVratio sam se u Raft sad kad je 1.0 verzija vani, pokušao preživjet prvu noć na oceanu

Igor Belan 05.07.2022.

U srcu Rafta je jednostavna ideja – preživljavanje na splavu usred oceana. Ali ta ideja se toliko proširila od early access verzije igre da sada u 1.0 izdanju razmišljam o punokrvnom serijalu. Pa evo kratkog prvog videa da malo testiramo te vode.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?