HCL.HR

Zadnja sezona Game of Thronesa imat će dva različita kraja

Zoran Žalac 14.09.2017.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Kreatori Game of Thronesa namjeravaju zadržati detalje o završnici serije u maksimalnoj tajnosti, što znači da će biti snimljena čak dva različita kraja.

game of thrones

Tvrtka HBO prethodnih je mjeseci imala velikih problema s curenjem informacija i čitavih epizoda serije Game of Thrones. Kako će ista uskoro biti privedena kraju, rizik je još i veći, pa se tvorci serije pripremaju uložiti dodatni trud kako bi završnica ostala u potpunoj tajnosti prije nego bude emitirana.

Naime, Game of Thrones će imati dva različita kraja, od kojih će samo jedan biti pravi, službeni. No, samo će nekoliko ljudi znati koji je kraj pravi – ni glumci ni veliki dio ekipe neće biti informiran o tome koji je kraj lažan.

Ovakva taktika nije neviđena u snimanju serija, a HBO se sličnim metodama služio i prilikom sedme sezone kako bi se obranio od špijuniranja pri snimanju. S druge strane, znatiželjni fanovi stalno pronalaze načina kako doznati neke stvari prije vremena pa se ne libe koristiti dronove kako bi škicnuli što se događa na setu.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • brlja

    14.09.2017 - 11:30

    dyneris umire, a jon se zeni za cersi radi mira 🙂 internet luduje jos 2 godine i got zaradi miljardu vise 😀

  • Gameer1238

    14.09.2017 - 11:48

    Trebaju kao George Lucas, reći samo 2-3 osobe bitne plottwistove i dat ljudima u sceni kod plottwist scenarij koji nije tocan te na dan snimanja zamjenili ( da znam da bi odgođavalo snimanja i sve to, ali bi im tajne bile tajne)

  • Robert_zg

    14.09.2017 - 12:44

    Igru prijestolja sam počeo gledati prije dvije godine. Tada se pričalo, nemoj imati omiljenog lika u seriji jer će kad tad umrijeti. Sada pak, svi (ili barem velika većina gdje sam i ja) očekuju sretan kraj gdje će jon i Daenerys završiti kao pobjednici i biti na tronu. No možda bi bio više impresioniran da bude skroz obratno i da se vrate na početak kada “nisi smio” imati omiljenog lika. Trenutno mi je sve nekako, predvidljivo (scena kada je Jon ostao pod ledom sa mrtvima, nisam ni trepnuo jer sam znao da će biti živ na kraju)…neka mrtvi pobjede haha

    • JohnSence

      @Robert_zg, 14.09.2017 - 13:00

      Slazem se s tobom, ja sam seriju krenuo gledat prije 4 godine i tad je bilo bas tako(jadni robb nikad prezalit) ali zapravo je to i bit serije. Mozda zelimo vidjet kako losi pobjede? Naravno mase ce se bunit al ovo je got ljudi!

  • tryon

    14.09.2017 - 13:01

    ne smije imati “normalan kraj” jer onda sva misterija pada u vodu (mora neka caka bit s branom, lord of light, white walkerima itd).

    + mislim da bi trebalo završiti s nekim cliffhangerom kako bi se radnja mogla ispričati do kraja u knjizi. što je vrlo malo vjerojatno ali poserem se ja na R.R. Martina ako ne napiše i ne izda knjige do kraja.

  • Negan

    14.09.2017 - 15:27

    Zapravo sam vidio da je najavio tri kraja, al na isto im dodje. Nek leakaju sva tri – znas da ce jedan biti pravi, a da ih rade desetak nikome se ne isplati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?