HCL.HR

Game Trailers sekcija otvorena!

Igor Belan 20.08.2009.   •   0 komentara   •   HCL objave


Napokon smo dovršili sve radove na našoj novoj sekciji posvjećenoj gamerskim trailerima i razno raznim gameplay video materijalima iz video igara. Provjerite kako to izgleda.

Sjećate se HCL Videoplayera? Taj simpatični flash player sa playlistom u koju stane do 15 clipova je povijest. Odlučili smo još više pažnje pridodati gamerskim videima na HCL portalu pa smo u prošla tri dana naporno radili na tome da otvorimo potpuno novu sekciju posvećnu gamerskom video materijalu. To se napokon danas i desilo, nakon što smo novootvorenu sekciju ulickali do savršenstva i dodali dvadesetak friških videa, a rezultat našega truda možete vidjeti klikom na link na dnu ove vijesti.

Osim toga, prije kojih dva dana napravili smo još jednu pozitivnu stvar za sve vas koji uživate u streamanju filmića sa portala poput Youtubea i Gametrailersa. Naime, sada na našemu forumu u svoj post možete embedati trailer sa gotovo bilo kojega sitea koji poslužuje streaming trailere i dopušta embedanje istih, a što je najbolje ne morate se ni mučiti sa nezgrapnim embed kodovima već samo postati link do videa, a on će se prikazati u vašem postu spreman za streamanje. Genijalno jelda?

Budući da je GameTrailers sekcija dovršena i otvorena, sada se vraćamo redovitom uploadanju novih tekstova na portal, pa već od sutra očekujte koju novu recenziju ili kakav novi special tekst. Inače, uskoro planiramo otvoriti još jednu sekciju o kojoj ćete dobiti više informacija ubrzo, a u planu su i neke dodatne nadogradnje i nova (uglavnom dizajnerska) poboljšanja portala.

LINK: Game Trailers ( Video ) sekcija HCL.hr Portala LINK: HCL.hr Forum

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?