HCL.HR

Borderlands 2 i Evolve predvode besplatne igre za Xbox One u trećem mjesecu

Zoran Žalac 23.02.2017.   •   6 komentara


Microsoft je najavio naslove koji će se tijekom trećeg mjeseca pojaviti u sklopu Xbox Games With Gold programa te počastio korisnike Borderlandsom 2.

Do trećeg mjeseca imamo još neko vrijeme, ali s obzirom da je veljača najkraći mjesec u godini, Microsoft se na vrijeme pobrinuo da vas ponuda Games With Gold igara za treći mjesec ne uhvati nespremne. Među igrama koje će se dijeliti besplatno nalaze se četiri naslova malo starijeg datuma.

Najzvučnija imena u ponudi su Borderladns 2 i Evolve. Doduše, radi se o X360 verziji Borderlandsa 2, a ne o remasteru koji je dostupan za XBO; dok je Evolve u već nekoliko navrata proglašen klinički mrtvim te kao multiplayer igra nije baš naročito uzbudljiv u ovome trenutku.

Osim tih dvaju igara, pretplatnici Xbox Live usluge dobit će još solidnu horor avanturu Layers of Fear te deset godina star Arcade naslov Heavy Weapon.

Komentari (6)

  • vojnovic4

    23.02.2017 - 14:35

    Leyers of fear je odlican iman ga na ps4 pa preporucavan da probate ako imate xbox

  • Eldar Tutnić

    23.02.2017 - 15:18

    Ah svašta 😀 , jarane pa “naš” PS PLUS je taraba u odnosu na ovo. Ja sam se odjavio sa PS plusa, nema fajde kad mi gotovo svaki mjesec dolaze loše igre. A ionako nisam neki fan MP igara.

  • Vexido

    23.02.2017 - 17:51

    zar nije evolve vec free ? zar nije receno da je evolve propao ?

    • Czar

      @Vexido, 23.02.2017 - 19:40

      Besplatan je Stage 2 na Steamu, na konzolama ga još uvijek masno naplaćuju.
      Inače baš me zanima kakvog šrota Sony ima ovaj mjesec viška na lageru da nas počasti… 🙂

    • Drag0nFlam3

      @Czar, 23.02.2017 - 22:45

      Yup, dok oni uživaju u Borderlansu i (ruku na srce, ne baš tako dobrom) Evolveu, nama će vjerojatno prodati mačka u vreći… Riječi ne mogu opisati koliko mrzim taj PS Plus.

  • undisputed_kiki

    24.02.2017 - 00:54

    Ne kuzim po cemu je ovo neka ponuda, smece na kvadrat..jedino sto je microsoft dao da valja u zadnje dvije godine na xbox one je project cars. Niti sony nije nista bolji, sjecam se resoguna, rocket league, nba 2k16, infamous fl..to je ono sto vrijedi, ova indie sranja ni ne skidam.. Ali te pretplate se isplate samo zbog ps plus popusta, evo sad je fifa 17 144 kn na 78% popusta za pretplatnike, milina. Uzeo ju sada, a ne kad je izlasla i ustedio 400 kn, pff, nije mi problem strpit se..ustedio vise nego sto je godisnja pretplata za ps plus i igrat cu ju iducih 10 mjeseci opet 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?