HCL.HR

Gamescom sajam će se 2021. održati uz manji broj posjetitelja

Zoran Žalac 18.03.2021.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Organizatori najvećeg europskog sajma videoigara potvrdili su da će Gamescom ove godine djelomično biti otvoren za javnost.

Nakon što je prošloga mjeseca najavljeno kako će se sajam videoigara E3 ove godine održati samo u digitalnom obliku, javili su se i organizatori najvećeg europskog sajma videoigara – Gamescoma. Njihov je plan malo drugačiji te će oni usvojiti hibridni model. Nešto će se održati fizički, a nešto online.

Potvrđeno je kako ćemo 24. 8. ponovno imati Gamescom 2021: Opening Night Live, emisiju koja će se emitirati putem interneta, a vodit će ju poznati Geoff Keighley. Program bi trebao biti ispunjen premijerama novih igara, vijestima za postojeće igre te nekim iznenađenjima.

Sam Gamescom sajam održat će se od 25. do 29. uz smanjeni broj posjetitelja. Za njih će biti organizirana isprobavanja novih i nadolazećih igara, ali će se svi posjetitelji morati pridržavati unaprijed određenog rasporeda (digitalnih rezervacija) kako bi se smanjile gužve. Na zasebnoj lokaciji održavat će se još esport natjecanja i cosplay revije, dok će se poslovni sastanci odvijati skroz drugoj hali.

Komentari (1)

  • SonOfZeus

    19.03.2021 - 11:09

    Odlično, puno manje redovi! Ako će nas pustiti iz zemlje, kupujem ulaznice.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?