HCL.HR

GeForce Experience 1.8 donosi poboljšanja za ShadowPlay

ToxarE 06.12.2013.   •   0 komentara   •   Tehnologija


Nvidija je nedavno izbacila novu verziju GeForce Experience softvera, a iza oznake 1.8 kriju se poboljšanja za ShadowPlay i podešavanje optimalnih postavki za igre.

Nakon što je s verzijom 1.7 GeForce Experiencea predstavljen Shadow Play, softver za snimanje gameplaya s kompatibilnim GeForce grafičkim karticama, Nvidija je nedavno izbacila i 1.8 verziju. Ista poboljšava nekoliko postojećih značajki GeForce Experiencea, poput kontrole nad željenim performansama i izgledom podržanih igara, ali i dodaje nove mogućnosti sve popularnijem ShadowPlayu. Opcija ‘Optimal Game Settings’ sada dopušta da korisnik podesi želi li riskirati performanse za ljepšu grafiku, odnosno kvalitetu slike, ili želi najbolje performanse moguće nauštrb lošije kvalitete slike.

Što se ShadowPlaya tiče, Windows 7 korisnici sada mogu snimati do 20 minuta u Shadow režimu, baš kao i oni koji koriste Windowse 8, a dodana je i podrška za snimanje zvuka iz više izvora (zvuk iz igre i mikrofon). Više o novostima koje donosi 1.8 verzija GeForce Experiencea pročitajte na službenim stranicama gdje je sve detaljno objašnjeno, a tamo ćete pronaći i link za download najnovije verzije softvera.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?