HCL.HR

Genetska nasljeđivanja nastavljaju se s Rogue Legacy 2

Stjepan Fikter 03.04.2020.   •   1 komentara


Ono što je moglo izgledati kao prvoaprilska šala zbog objavljenog twitta na taj datum ipak je bila prava stvar jer je Rogue Legacy 2 službeno najavljen.

Cellar Door Games ipak se nisu našalili sa svojim fanovima kada su 1. 4. objavili tweet koji je sugerirao kako bi mogli dobiti nastavak njihovog hita Rogue Legacy. Nastavak je srećom po fanove igre službeno i potvrđen te bi ga po riječima developera trebali igrati ranije nego kasnije. Nadamo se kako će to značiti da Rogue Legacy 2 stiže ovog ljeta.

Ono po čemu se Rogue Legacy isticao u roguelite žanru mehanika u kojoj su heroji koji su pali u bitkama prenosili genetske osobine na njihove nasljednike. Naravno, taj element bit će i ovdje s time kako će se sada i cijelo kraljevstvo mijenjati sa svakim životom.

Uz to, moći će se raditi preinake po dvorcu te unaprjeđivati nasljeđe kako bi svako dijete bilo snažnije nego prethodno, s time kako će se moći i završiti igra iz prvog puta. To valjda pod uvjetom ako se poklopi nekoliko faktora pa one ne bude niti potrebe za djecom.

Dvorac će također imati svoje stalno stanje pa će pali bossovi ostati mrtvi, a svaka klasa će imati unikati set naoružanja. Novost je i mogućnost slaganja runa do beskonačnosti pa će se i tu otvarati dodatne opcije za strategije u prolasku kroz dvorac. Tijekom razvoja, developeri će otkriti još novosti pa se nadamo kako ćemo i uskoro dobiti platforme na kojima će igra biti dostupna uz PC za koji je igra i najavljena.

Komentari (1)

  • afaron

    04.04.2020 - 00:28

    Jedina rougelike igra koju sam igrao..i bila mi je odlična (najvise zbog permanentnih upgrade-a)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?