HCL.HR

Glumac iz Resident Evil igara objavio prvi crtež iz Resident Evil 4 Remake

Zoran Žalac 29.11.2021.   •   4 komentara


Glumac DC Douglas, koji posuđuje glas Albertu Weskeru iz Resident Evil igara, s fanovima je podijelio ono što bi mogao biti prvi konceptualni crtež za Resident Evil 4 Remake.

Prerada kultne survival horor igre Resident Evil 4 već je neko vrijeme u izradi. Znamo to još otkako su hakeri 2020. poharali servere japanske tvrtke Capcom. No, igra još službeno nije najavljena niti je prikazan ijedan materijal iz nje… sve do sada.

Na internetu se proteklog vikenda pojavio konceptualni crtež Alberta Weskera, a s fanovima ga je podijelio sam glumac DC Douglas koji je glumio Weskera u prethodnim igrama. Glumac je zamolio fanove da ne dijele taj materijal, ali čim je mačak pobjegao iz vreće DC Douglas je obrisao svoj profil na Twitteru, što znači da je ovaj crtež autentičan materijal iz nekog Resident Evila koji još nije najavljen.

Ako se pitate odakle Wesker u Resident Evilu 4, treba naglasiti da se on pojavljivao u dodatnoj kampanji s Adom Wong, zvanoj Separate Ways. S obzirom da ga Capcom modelira i za remake četvorke, to je ujedno potvrda da će ta prerada sadržavati Seperate Ways priču… ili barem dio iste.

Tko zna, možda Wesker u novom Resident Evilu 4 dobije veću minutažu. Ako ste igrali Resident Evil 3, onda znate da Capcom s ovim preradama nastoji kreirati više poveznica u priči između starih Resident Evil igara. U tu svrhu možda osmisle i neki novi zaplet za Weskera, što sugerira i njegova lijeva ruka koja je iz nekog razloga na ovim crtežima izgorena ili zamotana.

Komentari (4)

  • Fenner

    29.11.2021 - 09:50

    Fora. Meni najdraži RE. Nadam se da će remake biti brutalan u pozitivnom smislu. 🙂

  • mili1985

    29.11.2021 - 10:34

    U Code Veronica mu je lijeva ruka opečena u borbi s glavnim bossom, pa možda zato. Ali opet, ima svakojake moći. Malo je čudno da to nije mogao riješiti. Možda ovako izgleda još više cool, jer očale nisu dovoljne?

  • djosic85

    29.11.2021 - 13:54

    Ako će Wesker bit uključen više u priču nemam ništa protiv, samo da ne bude ko u petici da se sve vrti oko njega, da hvata rakete rukama i te fore… Mislim da je četvorka imala sasvim ok priču i da nema potrebe tu zadirat previše.

  • Serpico

    29.11.2021 - 16:23

    Joseph Oda stajling? Opet kraduckaju od Evil Withina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?