HCL.HR

Goat Simulator dobiva fizičko izdanje

Renato Pedišić 26.04.2014.   •   1 komentara


Fizičko izdanje Goat Simulatora stiže u Ujedinjeno Kraljevstvo pred kraj svibnja, a udaljenost između ‘Otoka’ i kopnenog dijela Europe nije toliko velika da isključi pojavu tog izdanja igre i kod nas.

Goat Simulator prvog travnja je stigao na Steam i zaludio čitavu gaming zajednicu svojom besmislenošću. Korak dalje ka pokoravanju šireg tržišta napravljen je najavom fizičkog izdanja igre koje bi se na teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva trebalo pojaviti 23. svibnja.

Izdavač Koch Media najavljuje kako će fizičko izdanje sadržavati podršku za Steam Workshop i sve druge mogućnosti već sada dostupne u digitalnom izdanju igre. Za sada ipak nije jasno hoće li se igra u ovome obliku pojaviti i na kopnenom dijelu Europe, ali zbog relativno malene udaljenosti nas i Ujedinjenog Kraljevstva, ni takvo što u teoriji nije isključeno.

Mi smo u digitalnom izdanju već isprobali Goat Simulator, a naše prve dojmove uz petnaestak minuta gameplaya pogledajte u sljedećem videu.

Za kraj, kako bismo vam potvrdili da će fizičko izdanje biti jednako blesavo kao i ono digitalno, prenosimo službeno upozorenje izdavača: “Kutija je jestiva samo kozama. Vi niste koza. Molimo vas nemojte pojesti kutiju”.

Nekako vjerujemo da će se određena ekipa u ime internetske slave ipak odvažiti na degustiranje te fine plastike koja štiti disk igre.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?