HCL.HR

Golden Realms ekspanzija za Age of Wonders 3 predstavlja Halfling rasu

Stjepan Fikter 23.08.2014.   •   0 komentara


Prva ekspanzija za Age of Wonders 3 upoznat će nas s Halfling rasom kroz kampanju u kojoj su tri nova scenarija. Imamo 17-minutni gameplay prikaz nadolazećeg proširenja.

Triumph Studios za 18. rujna priprema prvo Age of Wonders 3 proširenje u obliku Golden Realms ekspanzije koja uvodi novu rasu u ovaj fantasy svijet – Halflinge. Dotične ćemo upoznat ćemo kroz kampanju u kojoj su tri nova scenarija, a također ćemo vidjeti na djelu njihovu Luck mehaniku koja im omogućava izmicanje nadolazećim napadima kada su u dobrom raspoloženju. Sama kampanja fokusirat će se na preživjele Halflinge nakon Heartwood masakra i ponovnu izgradnju njihovog carstva.

Tu će također biti i 20 novih jedinica kao novi predmeti za heroje uz magije i specijalizacije. Uz to, Seals of Power uvjet pobjede radit će na principu King of the Hill moda, odnosno bit će potrebno držati pod kontrolom Seals of Power strukture da bi se uspješno završila igra.

Ekspanzija će također stići s novom nadogradnjom koja će poboljšati AI i balans, te dodati Steam Workshop i Cloud Saves. Također je i pripremljen gameplay video u trajanju od 17 minuta unutar kojeg se mogu saznati detalji o nadolazećim novitetima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?