HCL.HR

Graveyard Keeper želi od nas napraviti srednjovjekovnog grobara

Petra Rukav 19.04.2018.   •   3 komentara


Tvorci Punch Cluba odvode nas u potpuno drugačiji svijet gdje kao grobar u srednjem vijeku nastojimo uspješno upravljati mjestom gdje se ukapaju mrtvi u povijesno netočnoj poslovnoj simulaciji.

Developer Lazy Bear Games i izdavač tinyBuild koji su u prošlosti zajedno radili na videoigri Punch Club, izbacili su petominutni video gdje nam pobliže predstavljaju svoj budući naslov nazvan Graveyard Keeper.

Riječ je o povijesno netočnoj simulaciji koja stiže ekskluzivno za Xbox One te PC, a želi nas podučiti kako postati kvalitetan poslovan čovjek. Konkretno, igra, kako joj i samo ime nalaže, postavlja nas u ulogu grobara koji nastoji uspješno upravljati mjestom gdje se ukapaju mrtvi u razdoblju srednjeg vijeka.

Kako bi privukli više ljudi da baš vašu lokaciju odaberu kao posljednje mjesto počivališta, morat ćete utrošiti dosta vremena da sakupite vrijedne resurse da izradite nove stvari i proširite svoj posao. Dakako, naletjet ćete i na misteriozne tamnice koje kriju razne potrepštine s kojima možete otrovati ljude iz okolnih sela. Neka posao cvijeta!

Označeno sa:

Komentari (3)

  • phoda

    19.04.2018 - 22:30

    jel to ono igra na farmi samo sa grobljem?

  • SanKa

    20.04.2018 - 10:39

    ps4 dobije god of war kao eksluzivu, xbox one dobije ovo 🙂

  • kuca777

    23.08.2018 - 13:57

    igra je super ! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?