HCL.HR

Grid 2 otkrio europske lokacije i natjecanja

ToxarE 27.03.2013.   •   1 komentara


Na europskim dionicama u nadolazećem Gridu 2 kroz ulice Pariza, po Portugalu i Azurnoj obali, s vozilima proizvođača kao što su BMW, Volvo i Chervolet.

Kako je ranije najavljeno, teritorij starog kontinenta bit će tlo na kojemu će se odvijati jedan dio natjecanja koje nam donosi Codemastersov Grid 2. Danas smo saznali nekoliko podrobnijih informacija, pa nam je tako otkriveno da ćemo voziti ulicama Pariza, po slavnoj stazi u Monte Carlu te u Portugalu na stazi u Algarveu. Dakako, to je samo dio europskih staza, a ostale ćemo otkriti kada igra izađe u svibnju ove godine.

Po pitanju novih automobila, potvrđeni su nam još Volvo S60 BTCS, Gomez Competition, BMW Motorsport 320 TC i Chevrolet Cruze Touring Car. Njih će voziti i tri različita tima, specijalizirana na različite vrste natjecanja. The Eliminacion tim tako se specijalizira u eliminacijskim utrkama, Euro Rand u kružnom utrkivanju te Divizero u time attack natjecanjima. Više o svemu tome reći će vam sljedeći trailer. Grid 2 izlazi 31. svibnja u verzijama za PC, X360 i PS3.

Komentari (1)

  • goldfinger

    28.03.2013 - 13:43

    Po,do sad,viđenom,Grid 2 bi trebao biti stvarno odličan..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?