HCL.HR

Guild Wars 2 od danas možete zaigrati besplatno

Gregor Stojev 30.08.2015.   •   1 komentara


Povodom treće godišnjice Guild Warsa 2 studio ArenaNet je na PAX Prime sajmu najavio kako će njihov MMO uskoro dobiti raidove te da će osnovni sadržaj igre postati besplatan.

Igrači Guild Warsa 2 već duže vrijeme čekaju ekspanziju Heart Of Thorns koja namjerava postaviti temelje svih budućih dodataka igri. Službeni datum izlaska ekspanzije sada je zacrtan za 23.10.2015, no to je ipak sporedna vijest – veća je ona da Guild Wars 2 postaje besplatan.

To se, naravno, odnosi samo na bazu igre, a kako bi spriječili nepoželjne posljedice developeru je bilo potrebno postaviti neke restrikcije, poput ograničenog inventara, broja likova, ulaska u pvp bojišnice tek nakon 60 levela, i vremenskog ograničenja slanja privatnih poruka drugim igračima. Treba napomenuti da ako kupite nadolazeću ekspanziju postajete oslobođeni svih limitacija, a puni popis restrikcija s detaljnijim objašnjenjima možete pročitati ovdje.

Heart of Thorns će također postati dom raidovima, popularnim sadržajem s kojim je većima MMO igrača već dobro upoznata. Raidovi će se sastojati od grupa od 10 ljudi koji će morati surađivati kako bi pobijedili velika čudovišta koja svoje napade vrte u fazama, a kako bi to uspjeli bit će potrebno puno eksperimentiranja, strpljenja i koordinacije. Nagrade koje će raidovi nositi biti će legendarni oklopi i ostala odjeća.

Ukoliko još niste probali Guild Wars 2, nikada nije bilo boljeg vremena nego sada, potrebno je samo skočiti na službenu stranicu i kreirati korisnički račun kako bi igru skinuli, te se u nju ulogirali.

Komentari (1)

  • GTA222

    30.08.2015 - 11:50

    Gore ste napisali najaviokako zajedno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?