HCL.HR

Halo: Combat Evolved Anniversary iznenada se pojavio na PC-u

Zoran Žalac 04.03.2020.   •   3 komentara


Microsoft je bez prethodne najave sinoć lansirao remaster Halo: Combat Evolveda na PC platformi.

Halo: Combat Evolved Anniversary od jučer je dostupan na PC-u. Drugi je to Halo remaster od pet koliko ih je najavljeno, a premda smo znali da dolazi, Microsoft nas je iznenadio jer prethodno nije bilo najave da će izaći 3. 3. Štoviše, to je samo tri mjeseca nakon što je izašao Halo: Reach remaster, na kojega se čekalo pola godine.

Slično kao i ta igra, Halo: Combat Evolved Anniversary dizajniran je posebno za PC, podržava 4K rezoluciju i 60+ fps-a. Također podržava i prebacivanje grafike na onu iz originala pa možete vidjeti i kako je igra izgledala prije skoro dva desetljeća. U kampanji se može zaigrati deset misija, a multiplayer sadrži ukupno 19 mapa.

Igra je dostupna na Steamu i Microsoft Storeu, besplatna pretplatnicima Xbox Game Pass usluge. Može ju se kupiti u sklopu paketa sa svim drugim igrama ili zasebno po cijeni od 10 eura.

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    04.03.2020 - 16:00

    Samo sam djelimično iznenađen, jer ima neko vrijeme da su mi poslali ključ za testiranje rane verzije igre, ali mi se nije dalo instalirati komplet novi build igre na Steamu. Slučajno juče primjetih da se neki ljudi žale na bagove i tako vidim da je izašla. Što se mene lično tiče, odigrao sam prvu misiju i nisam naletio na bilo kakve probleme, osim što se pojedini ačivmenti otključavaju a da nemaju veze sa trenutnom misijom.

    • microlightgames

      @KhorneFlake, 04.03.2020 - 21:07

      mislis na halo reach ili bas ovaj remaster?

    • KhorneFlake

      @microlightgames, 05.03.2020 - 15:27

      Na remaster. Nisam ni sa Reachom imao problema, svakako.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?