HCL.HR

Odgođen je Harry Potter: Wizards Unite, ali imamo prvi trailer

Zoran Žalac 14.11.2018.   •   2 komentara


Čarobnjački svijet ovih je dana pod povećalom Bezjaka, a tvorci Pokemona Go iskoristili su tu priliku da nam predstave svoju novu igru Harry Potter: Wizards Unite.

Svijet magije ponovno je živnuo dolaskom novog Fantastic Beasts filma u kina, a razvojni tim Niantic iskoristio je tu priliku da još jednom najavi svoj mobilni naslov Harry Potter: Wizards Unite. Ovaj puta uz tu je najavu došla i odgoda te je izlazak igre ipak pomaknut na 2019. godinu.

Međutim, napokon smo dobili donekle konkretan uvid u to što ćemo u Wizards Uniteu raditi. Znali smo da će to biti lokacijski bazirana igra poput Pokemona Go, no kako je naslov ipak Harry Potter, a ne Fantastic Beasts jasno je da tu nećemo loviti čudovišta za svoju kolekciju. Sada pak znamo da ćemo loviti odbjegle zlatne zvrčke, između ostaloga.

Premisa igre je ta da se stvari i bića čarobnjačkog svijeta počinju pojavljivati i u svijetu običnih ljudi, tzv. Bezjaka. Kako čarobnjački svijet postoji u tajnosti, cilj će igrača, pardon – čarobnjaka, biti da tu tajnost zadrže. Kao pripadnik nove jedinice koju su osnovali Ministarstvo magije te Međunarodna konfederacija čarobnjaka, igrači će po svijetu tražiti poremećaje u magiji te ih prikrivati uz pomoć višestrukih čarolija.

Komentari (2)

  • spajk

    15.11.2018 - 13:20

    Zašto ne naprave neku visoko budžetnu Harry Potter igru? Kao one na PS 1,2. Mislim da bi dobili puno para od toga

    • Zoran Žalac

      @spajk, 15.11.2018 - 20:00

      Stiže to, ne znam samo kako još nisu najavili. Ali stiže.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?