HCL.HR

HCL.hr nagradne igre počinju!

Igor Belan 27.07.2009.   •   0 komentara   •   HCL objave


Kao što smo i najavili prije dva dana, naše nagradne igre počinju danas! Pročitajte o čemu se radi i koje nagrade nudimo svim registriranim HCL gamerima.

Baš kao što smo u kratkoj teaser vijesti i najavili prije dva dana, danas svečano otvaramo naš serijal nagradnih igara koji već duže vrijeme pripremamo. O čemu se radi? Počevši od ovog ponedjeljka pa sve dok nam ne ponestane nagrada, svaki tjedan organizirati ćemo novu nagradnu igru sa novim konceptom i novom nagradom za pobjednika. Ne brinite, nećemo opet organizirati novi nastavak našeg poznatog nagradnog gamerskog kviza na forumu, ovaj put do nagrade ćete doći bez toliko muke ( ali bilo je zabavno zar ne? ).

Ovaj prvi tjedan nagradnih igara počinjemo sa jednim gamerskim pitanjem na koje ćete nam morati odgovoriti ukoliko želite osvojiti nagradu. Pitanje će biti upotpunjeno sa slikom, kao što ste već i navikli u našim prijašnjim gamerskim kvizovima. O kojem točno pitanju se radi saznati ćete za kojih sat-dva vremena, kada ćemo objaviti novu vijest sa nagradnim pitanjem kao i sve detalje o tome koji je koncept natjecanja u nagradnoj igri za ovaj tjedan te o kojoj nagradi se radi.

U nagradnoj igri će se moći natjecati samo registrirani članovi HCL-a, a kako bi izbjegli bezglave registracije samo radi nagradne igre, ignorirati ćemo e-mailove sa odgovorima na pitanje od korisnika koji imaju 0 postova na forumu ( osim ako nisu redoviti komentatori sadržaja na portalu ). Dakle ukoliko još niste registrirani, a željeli bi se natjecati u nagradnim igrama koje vam donosimo, registrirajte se i ostavite barem pokoji post na forumu ( bez spamanja molimo ), po mogućnosti u jednom od gamerskih topica, čisto da znamo da mislite ozbiljno ;).

UPDATE: U međuvremenu smo otvorili prvu nagradnu igru. Klik ovdje i pokušajte odgovoriti na pitanje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?