HCL.HR

HCL VIDEO: Idemo bombom na hobotnicu u Splatoonu

Igor Belan 11.06.2015.   •   0 komentara


Lignje i hobotnice očito se ne vole. Barem ne u Splatoonu u kojemu kao čovjek-lignja ubijate hobotnice bojom. Da, bojom! I radi o jako zabavnom konceptu. Probali smo malo singleplayera i evo kako je prošlo.

Nintendova čudnost veseli nas već godinama. Bilo da pričamo o talijanskom vodoinstalateru koji se plamtećim kuglama bori protiv kornjača ili golemom majmunu kojeg su iz nekog razloga nazvali magarcem, Nintendo redovito ima čudne teme za apsolutno genijalne igre.

Njihov najnoviji naslov Splatoon još jednom potvrđuje to pravilo. Ovdje vam je cilj u ulozi čudnovatih dječaka i djevojčica bojati teren raznim oružjima koja ispaljuju boju, a kada nanesete sloj boje na teren onda se vaš lik može transformirati u lignju (!) i plivati tom bojom (!!!). Zvuči čudno, jer i jest, ali po dobrom starom običaju starih iskusnjara iz Nintenda, igra se kao san.

Barem tako kažu kritičari kojima igra nije kasno stigla u ruke pa su već izbacili svoje recenzije. Što se mene tiče, ja sam se tek danas konkretnije upustio u singleplayer mod da se naučim na kontrole, pa sam vam odlučio pokazati što taj singleplayer zapravo nudi.

Mnogi su pomislili da će biti potpuno isprazan budući da je fokus igre na online multiplayeru, ali mogu vam reći i da singleplayer ima neke zanimljive stvari za ponuditi. Poput djevojaka s krakovima hobotnice umjesto kose. Jer Nintendo!

Ako vam je promaknuo moj prvi susret sa Splatoonom kroz magiju demo verzije koja je bila dostupna samo tijekom sat vremena prije mjesec dana, kliknite ovdje i provjerite taj video.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?