HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Assassin’s Creed III: Liberation u HD reizdanju

Vjeran Nagy 20.01.2014.   •   5 komentara


Za ljubitelje Assassin’s Creed serijala stigla je još jedna poslastica – Assassin’s Creed III: Liberation HD. Naš Vjeran se uhvatio igranja, a kako je Liberation prošao kod njega pogledajte u video komentaru koji je pripremio.

Liberation možda nije uvršten među najbolje Assassin’s Creed naslove, ali je solidan proizvod utemeljen na vrijednostima koje čine ovaj serijal atraktivnim i uspješnim. Donio je i jednu od većih novina u svijet Assassin’s Creeda po kojoj ćemo ga definitivno pamtiti. Riječ je dakako o glavnom protagonistu odnosno protagonistici Aveline de Grandpré – zanimljivoj djevi, interesantne pozadine (khm, khm) i karaktera.

Ukoliko niste imali prilike uživati u Liberationu kada je 2012. godine izašao ekskluzivno za PlayStation Vitu, od 15. siječnja ove godine ga možete zaigrati u HD reizdanju za X360, PS3 te PC. Igru je moguće nabaviti preko PSN, XBLA ili Steam servisa po poprilično pristupačnoj cijeni od dvadeset eura. Mi smo ga zaigrali na PC-ju, a prve dojmove te sam početak igre možete pogledati u mojem novom gameplay videu. Planirate li i vi zaigrati Liberation u HD-u? Javite nam u komentarima.

Komentari (5)

  • BalkanGaming

    20.01.2014 - 18:36

    udarac u muda.. ma da, predivno je to hahahahahahah

  • Rogue

    20.01.2014 - 19:47

    dosadniju igru dugo nisam igrao..

  • goldfinger

    20.01.2014 - 21:00

    Igram već jedno vrijeme i,za port s vite,je stvarno ok.(+)

  • Bazinga

    21.01.2014 - 10:46

    Za igru mogu reći da mi nije baš najspretniji port jer ima dosta malih bugova koji jednostavno iritiraju. Ne pružaju dovoljnu fluidnost, složit će se samnom svatko ko je igrao igru malo duže. Priča je dosadnjikava i dosta površna i isprazna. Likovi nemaju neki svoj izraženi karakter. A čini mi se da g. Vjeran nije baš puno igrao AC igre jer je u ovoj counter isti kao i u ostalim AC igrama, samo su animacije drugačije. Također disarm postoji još od AC II ako se ne varam. Inače igru igram na PCu na Xbox 360 kontroleru. Također igra mi se vrti na konstantnih 20fpsa sa povremenim framedropovima. Što god da promjenim u grafičkim postavkama uglavnom se vrti oko 20fps. Jedino drastičnim smanjivanjem grafičkih postavki framerate raste. Igram na i5 @ 3.00GHz, AMD Radeon HD 6870 1GB i 8GB RAM-a.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?