HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo i komentiramo Worms: Clan Wars

ToxarE 12.08.2013.   •   1 komentara


Pogledajte kako kiruški precizno bacamo svete granate! Nova Worms igra izlazi za par dana na Steamu, no mi smo dobili priliku pokazati vam ju nešto ranije.

Worms: Clan Wars potpuno je nova igra u Worms serijalu, a oslanja se na koncept predstavljen prošle godine s igrom Worms: Revolution. Govorimo dakle o novoj porciji 2D crvića u 3D engineu, zajedno s onim jednostavnim sustavom klasa i fizikalnim objektima koje je predstavio Revolution. Clan Wars tu formulu gameplaya dodatno rafinira – klase su sada bolje balansirane, sučelje je intuitivnije, a tu je i potpuno novi Story Mode, nove mape i oružja te neke sitne, ali bitne grafičke i fizikalne nadogradnje i promjene. No pored svega toga, glavni fokus igre je zapravo u njenoj online komponenti. Team17 vam s ovom igrom daje sve što vam je potrebno da napravite svoj klan i postanete slavni u zajednici Worms igrača.

Iako službeno izlaze tek za tri dana, dobili smo priliku ranije zaigrati i pokazati vam nove Wormse pa smo odlučili napraviti upravo to. Saznajte detaljnije o kakvoj igri se radi i pogledajte kako kirurški precizno bacamo svete ručne granade u našem novom gameplay komentar videu.

Punu recenziju Clan Warsa priprema vam naš Žarko (debela Žarka u videu), a čitate ju upravo ovdje na HCL-u negdje kroz narednih tjedan dana.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?