HCL.HR

HCL VIDEO: Kako napreduje uništavanje automobila u Wreckfestu?

Igor Belan 22.01.2015.   •   3 komentara


Godinu dana nakon ulaska u Early Access Next Car Game iliti Wreckfest pokazuje znakove napretka, no iako je model štete i dalje predivan, igra ima još mnogo problema.

Prije godinu dana na Steam Early Accessu pojavio se Next Car Game, nova i ambiciozna “razbij taj auto” igra od tvoraca Flatouta.

Prije par mjeseci ta ista igra odbacila je taj neugodni privremeni naziv i službeno postala Wreckfest, no kakve je još promjene igra doživjela u tih godinu dana na Early Accessu? Što su finski developeri radili cijelo to vrijeme? Provjerite zajedno sa mnom kroz novi video komentar.

Komentari (3)

  • Pletex

    23.01.2015 - 19:35

    Po meni beamng ima bolju fiziku razbijanja auta. Cak i fizika voznje mi je bolja. Nepratim ni jednu ni drugu ali iz ovoga sto vidim mogu zakljucit samo da ni jedna nije dovrsena…

  • Lemilica

    25.01.2015 - 12:25

    Pozdrav uredništvu najboljeg gaming portala u HR a i širem susjedstvu!
    Naime, ne mogu a da ne komentiram vasu konfiguraciju. Nije mi jasno zasto vam igra pomalo steka i imate dropove u framerate-u. Ja na svojoj konfiguraciju Intel Core i5 3650 16 GB DDR3 1600 i Gigabyte GeForce GTX 760 OC vrtim igru s full detaljima (jedino AA iskljucen) sa stabilnim framerate-om uz snimanje sa ShadowPlay. Vjerojatno je u igri slucaj da je optimizirana za Intel procesore i nVidia graficke kartice…

  • Maxwell19YT

    27.06.2018 - 19:36

    Kad se setim da sam taj video gledao tri puta. XD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?