HCL.HR

HCL VIDEO: League of Shazaam #8 – Mid Katarina

Vjeran Nagy 14.02.2014.   •   5 komentara


U novoj epizodi serijala donosimo dašak svježeg zraka u odabir championa i pozicije. Za razliku od prijašnjih partija Vjeran je ovu odigrao s opasnom i ljupkom Katarinom te se uputio s njom na mid lane.

Kao što sam i obećao u prošlom videu ili barem naglasio kao jednu od opcija, odabrao sam Katarinu za ovu epizodu. Mnogi od vas znaju da mi je Kha’Zix najdraži champion, ali drugo mjesto u mojemu srcu zauzima upravo opasna Katarina koja je još jedan dodatni assassin u mojoj rotaciji. Općenito preferiram asssassine zato što njihova mehanika najčešće leži mojem stilu igre. Volim njihovu krhkost, ali u isto vrijeme i potencijalnu moć udara koja ponekad zna biti i pomalo pretjerana. Pružaju mi mogućnost da se brzinom munje umiješam u konflikt i još brže izađem – najčešće kao pobjednik. U isto vrijeme me tjeraju da igram opreznije i pametnije.

Katarina ima odličan potencijal čišćenja grupa heroja zbog impresivne i dinamične mehanike u kojoj je svakako bitan njezin ultimate skill, ali je njezin pasiv taj koji je od izuzetne važnosti; zato što resetira cooldown sposobnosti kada ubijete nekoga ili asistirate na kill. Jedna je od jednostavnijih championa za igrati sa smartcastom, ali ju je teško savladati. Start joj je slab zato što teško farma i dosta je loša u jedan na jedan situacijama. Jedan od razloga je naravno taj što je Katarina melee, ability power champion i zbog toga morate biti vrlo oprezni u laneu. Na svu sreću, potrebno joj je samo par killova da se pretvori u čudovište, a to najčešće izrealizirate gazeći u ostale laneove.

U ovoj epizodi imate prilike vidjeti što se dogodi kada se Katarina u ranom stadiju igre “nahrani”, kao i uvijek uz poneki savjet i objašnjenje od strane moje malenkosti, a shodno tome pozivam i vas da mi se pridružite na forumu i s vašim komentarima ispod videa. Osma epizoda će biti ujedno i zadnja zato što me neće biti neko vrijeme na HCL-u, ali u planu je nastavak jednom kada se vratim. Nažalost ne mogu točno obećati kada će to biti. Bez obzira na to, podijelite prvu sezonu – nazovimo to tako, serijala s poznanicima tj. ostalim ratnicima Summoner’s Rifta, da nas bude još i više jednom kada nastavim. Zahvaljujem svima na pogledima, savjetima i lijepim komentarima na dosadašnjim videima i pozdravljam vas od srca.

Komentari (5)

  • eagle222

    14.02.2014 - 18:44

    Uspio sam jednom napravit Penta Kill s njom :)…
    Kata je supper champ. 🙂

  • armin221186

    14.02.2014 - 20:26

    kraj prve sezone 🙂 jos malo stignut ces Simpsone xD

  • SonnYYY

    15.02.2014 - 12:30

    katarinu treba nerfati jer je jednostavno pre op. Kao što si reko, dobije 2 killa napočetku i gotov je game

    • Andjo

      @SonnYYY, 15.02.2014 - 18:35

      Zato treba biti sposoban ne dozvoliti joj killove na pocetku. Svi znaju kakva je kad se nafeeda, no dosta ju je lako ubiti na pocetku ako znas sto radis. Ako ne znas – GG WP.

  • Gamer101

    15.02.2014 - 23:04

    Vjerane, napravi Ahri MID pls! 🙂 Ty!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?