HCL.HR

HCL VIDEO: Rocket League je vani – zabijamo golove i bacamo prve komentare

Igor Belan 07.07.2015.   •   6 komentara


Da FIFA, Destruction Derby i Rollcage dobiju dijete nazvali bi ga Rocket League. Probali smo punu verziju tog arkadnog natjerivanja lopte u gol automobilima i bilo je odlično.

Nisam brojao, ali čini mi se da sam u 20 minuta uz Rocket League osvojio oko sedam trofeja na PSN-u. I nije bilo posebno teško, dobio sam to sve u samo dvije početne pobjede. Dakle, osim što će vam se svidjeti jer je općenito odlična arkada na suludu ideju igranja nogometa s autima, svidjet će vam se i što vas nemilice nagrađuje trofejima za banalna postignuća.

Na moje i svačije iznenađenje (jer mi se inače ne događaju lijepe stvari), osvojio sam par takvih trofeja i dok sam snimao ovaj video komentar u kojemu sam vam samo htio ukazati na činjenicu da je igra danas izašla za PS4 i PC i pokazati malo kako se to zapravo igra. Nakon vrlo uspješnog beta testa (koji smo vam i mi prokomentirali), Rocket League je stekao popriličnu popularnost na internet forumima, pa je danas izašao nespreman za toliku navalu igrača. Multiplayer mi zato nije bio dostupan za vrijeme snimanja, ali zato sam uništio jadno računalo na Rookie razini. Jadničak nije znao što mu se dogodilo.

Rocket League sada je dostupan za PC i PS4, jeste ga već nabavili? Planirate? Javite se ispod.

Komentari (6)

  • MrKriizanic

    07.07.2015 - 19:50

    "Neces razbojnice" ahhahahahah :3

  • almoustevil665

    07.07.2015 - 19:54

    To sam očekivao da mp mečevi neće raditi, jer da je krenula u redovnu prodaju bilo bi manje problema,mnogo manje bi judi navalilo prvog dana. Ali naigrao sam se mp mečeva u beti. U punoj igri ima mnogo više sadržaja nego u beti, i očekivao sam da će dodatni automobili morati da se kupuju ali kolko vidim mogu se otključati igranjem.

    • Ementaler

      @almoustevil665, 08.07.2015 - 09:03

      Mislio si da će se morati kupovati stvarnim novcem? To bi bilo donekle prihvatljivo samo u Free to Play igri 🙂 I nekako nisam baš siguran za to da puna verzija ima puno više sadržaja – nisam još sve istražio, ali nadam se da ima neke drugačije modove od 1vs1 i timskih… a i više stadiona ne bi bilo na odmet.

    • almoustevil665

      @almoustevil665, 08.07.2015 - 20:49

      Uh pa kolko ima igara ko je nisu free to play pa moraš pola sadržaja da kupiš,tako da ne znači da to neće uvesti i ovde.

  • Mr.Beanbastic

    08.07.2015 - 16:11

    Evo, danas instaliro (igram na PS4) i dosao vec na 60 posto igre (po trofejima). Ipak malo prelagano jer kad skuzis kako se igra postane jednostavno.

  • Himand

    09.07.2015 - 14:07

    Ja sam se zarazio ovog igrom, odlicna je

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?