HCL.HR

HCL VIDEO: Sonic: Lost World – kao Super Mario Galaxy ili ne baš?

ToxarE 05.11.2013.   •   0 komentara


Ovih dana družimo se sa Seginom maskotom Sonicom u igri Sonic: Lost World za Wii U pa smo vam odlučili pokazati jedan level iz igre i nabaciti par mudrih komentara.

Sonic: Lost World igram posljednjih desetak dana i moram vam reći – igra me često naživcirala više nego bilo koja druga ove godine. Nemam problem s time što je ponekad stvarno teška – dapače, volim dobar izazov, već s time što Sonic ponekad jednostavno ne skače kako sam očekivao, ne penje se po zidovima uvijek na isti način, a i neke Colors moći su nezgodno izvedene kroz korištenje Wii U GamePada.

S druge strane, neki dijelovi Sonic: Lost Worlda su me i zabavili kao malo koja igra ove godine. Lost World je šaren, vesel, raznovrstan i izazovan, a neki leveli su stvarno odlična zabava koja iziskuje pravovremene, brze reakcije. Neki kažu da igra nalikuje Super Mario Galaxyu, što je ogroman kompliment budući da je riječ o jednoj od najboljih igara sedme generacije, no to je donekle točno samo u pogledu dizajna levela. Jer u vidu gameplaya… ma, najbolje da pogledate video.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?