HCL.HR

HCL VIDEO: Zaigrali smo The Incredible Adventures of Van Helsing 3

Igor Belan 27.05.2015.   •   8 komentara


Zaigrali smo veliko finale trilogije nevjerojatnih avantura gospodina Van Helsinga, pa pogledajte malo gameplaya u 60 FPS-a uz komentare našeg Vjerana.

Prošlog petka na Steamu se pojavio treći i završni dio trilogije Van Helsingovih nevjerojatnih avantura iliti igra punog naziva The Incredible Adventures of Van Helsing III. Naš Vjeran se nakon kraće pauze vratio pokazati vam o kakvoj igri se radi, taman na vrijeme da iskoristite 10 posto popusta na Steamu ako vam se svidi što vidite (popust vrijedi do 29.05.).

Fanovi akcijskih RPG naslova već znaju što ovdje mogu očekivati, no treći nastavak Van Helsingovih avantura osim tematike, priče, neprijatelja i levela promijenio je i klase, a to je ujedno i najveća promjena za serijal. Pogledajte Vjeranov video komentar da vidite o kakvim se klasama radi, a u komentarima ispod nam recite kako vam se sve to sviđa.

Komentari (8)

  • Lovac

    27.05.2015 - 17:48

    Recimo da je dvojka korak naprijed u odnosu na jedinicu. Trojka je korak unatrag – u odnosu na jedinicu. Malo skillova, nebalansirane klase i u ovom trenutku brdo bugova za veliki broj igrača. Žalostan kraj trilogije

    • snowblind

      @Lovac, 27.05.2015 - 19:37

      Po meni dvojka i nije baš toliki korak naprijed u smislu gameplaya. Jeste da ima svega više, ali upravo ta količina dostupnih vještina je ipak malo bespotrebna bila jer netko tko nije imao u planu barem dva puta igrati kampanju ili mp, nije mogao otključati sve vještine, a kamoli da ih unaprijedi.

    • Lovac

      @Lovac, 27.05.2015 - 19:44

      Imala je i puno više easter eggova (i boljih), misije na koje smo slali one generale, onu kreaturu u lairu etc. 3 ne dodaje ništa novo. Level cap je isto tako na 30. Bilo bi bolje da je cap viši i da ima više skillova za one koji žele.
      To sve na stranu opet mi se čini kao da im se više nije dalo pa su previše toga c/p. Katarina više jednostavno nije zanimljiva s isim citatima koji se vuku još od jedinice.

    • snowblind

      @Lovac, 27.05.2015 - 20:43

      Dobro, to su sporedne stvari koje više služe za dobivanje novih itema ako se dobro sjećam. Iako za dvojku moram priznati da im je tower defense dio puno puno zanimljiviji nego u jedinici. Najveći problem kod dvojke mi je, a sudeći i po ovom videu, je manjak raznolikih lokacija. U jednu ruku to je i zbog radnje, ali opet, jedinica mi je bila odlična po tome pitanju.

  • SnowGamer

    27.05.2015 - 18:40

    Kad bi vjeran snimao kako čisti kuću opet bi mi bilo zanimljivo gledati.Vjeran kralj [3

  • Czar

    27.05.2015 - 21:35

    Popust je 20%, barem preko Steama ako se posjeduje prva dva dijela.

    Što se tiče same igre, ostaviti ću je u library da se malo slegne jer već na prvi pogled sam vidio da nešto nije OK, da su neke stvari u igri spomenute koje su valjda 5 do 12 maknute, dosta bugovito i imam dojam kao da je to samo 50% onog što su oni zamislili napravitti ali radi rokova nisu stigli pa su izbacili igru kako su izbacili ili su možda čak i ostali bez love pa su zato to izbaciili tako na pola gotovo.
    Uglavnom kažu da će bit u buduće besplatnih dlcova, znači vjerojatno kroz njih misle kompletirati igru.
    Ovo za sad izgleda više kao nekakav early accesss naslov, a ne kko gold.

  • l)oolvl

    27.05.2015 - 22:26

    ja čak nisam ni igrao Van Helsinga (imam u planu), ali svejedno imam dojam da su zaista brzo izdali čak 3 nastavka… o.O

    • Lovac

      @l)oolvl, 28.05.2015 - 17:39

      To ti je praktički epizodni ARPG. Ali se definitivno isplati. Ima tu neku steam noire atmosferu s dosta humora i brutalnih easter eggova. Ono baš je zabavno (bar do trojke, no i njoj ću dati šansu čim pokrpaju to malo).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?