HCL.HR

Hearthstone – otvoren portal i forum za balkanske igrače, prijavite se na turnir!

Igor Belan 24.01.2015.   •   6 komentara


Ako volite Hearthstone i želite razmijeniti iskustva i znanje s drugim balkanskim igračima, HCL je danas otvorio poseban portal i forum samo za fanove te kartaške igre.

Bilo da dostižete Legendary rank svaku sezonu kao naš moderator nuke ili Hearthstone igrate dvaput tjedno bez nekih posebnih taktika, osjećajte se pozvanima da navratite na naš svježe otvoreni portal i forum samo za Hearthstone!

Na adresi hearthstone.hcl.hr od sada ćete moći pratiti sve važnije vijesti iz svijeta Hearthstonea, uključujući i vijesti o turnirima pod našom organizacijom, odnosno okupljanjima balkanskih igrača ove Blizzardove kartaške igre. Za početak imamo i jedan koristan vodič za početnike, ali i iskusnije igrače.

PORTAL: Hearthstone.hcl.hr – vijesti, vodiči i najave turnira

Ako vam treba savjet oko slaganja decka i craftanja ili samo želite raspravljati o Hearthstoneu s ostalim igračima s ovih prostora, otvorili smo poseban podforum za Hearthstone na HCL forumu i napunili ga s nekim korisnim temama za početak. Naravno, vi ste tu da svojim pitanjima i savjetima obogatite forum – samo navalite i pozovite ekipu. Za početak, predstavite sebe kao igrača Hearthstonea ovdje i pitajte što god vas zanima o igri u Hearthstone Q&A temi.

FORUM: Hearthstone – rasprave, savjeti, iskustva

Da proslavimo otvaranje novog portala u HCL mreži, pokrećemo i prvi turnir u Hearthstoneu preko ESL-a. Točnije, pokrećemo cijelu seriju turnira koje ćete moći pratiti upravo kroz naš Hearthstone portal i forum.

Prvi u nizu turnira počinje 01.02. u 14 sati pod nazivom Hearthstone Adriatic Open #1. Riječ o jednom polu-testnom formatu kupa pa ćemo ovaj put umjesto novčanih nagrada dijeliti Premium račune za ESL, no već sljedeći turnir u seriji trebao bi imat će fond nagrada od 30 eura. Prijave za turnir sada su otvorene na ESL-u, a tamo ćete pronaći i detalje o formatu natjecanja i svim pravilima.

TURNIR: Hearthstone Adriatic Open #1 – prijave i pravila

Komentari (6)

  • l)oolvl

    25.01.2015 - 01:19

    svaka čast na ovome

  • TheCaptainCrash

    25.01.2015 - 12:25

    da!

  • Avarosan

    25.01.2015 - 14:20

    Svaka čast :). Samo bilo bi dobro kad bi i forum bio na toj stranici ( bilo bi elegantnije)

    • Ementaler

      @Avarosan, 25.01.2015 - 14:51

      Ma radili smo prije neke ovakve siteove na taj način, ali ovako je zapravo elegantnije – em ne trebate raditi poseban račun za još jedan forum, em ne razdvajamo HCL zajednicu na dva foruma, a ovako je ionako sve fino i pregledno uz sticky i regularne teme.

  • blatrala231

    19.04.2015 - 06:47

    svaka cast

  • Darac85

    13.02.2018 - 09:09

    Svaka cast, ali site je umro..steta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?