HCL.HR

Hellblade i Assassin’s Creed 3 Remastered moći će se zaigrati na Switchu

Zoran Žalac 14.02.2019.   •   0 komentara


Nekoliko starijih, ali još uvijek relevantnih igara pojavit će se u prijenosnom izdanju na Nintendo Switch konzoli.

Nintendo je u sinoćnjem Direct programu imao nekoliko ugodnih iznenađenja. Osim najava novih ekskluzivnih igara za Switch potvrdili su i dolazak nekoliko cijenjenih naslova s ostalih platformi.

U prvom redu ističe se port igre Hellblade: Senua’s Sacrifice, koji na Switch stiže ovoga proljeća. Radi se o grafički dosta naprednoj igri te će biti zanimljivo vidjeti kako će se slabašni Switch u 2019. nositi s takvim naslovom.

Nadalje, već je neko vrijeme kružila informacija da će Assassin’s Creed 3 Remastered biti dostupan i na Switch konzoli, a sada je to i potvrđeno. Ovo inače neće biti prvi Assassin’s Creed na Nintendovim platformama jer je upravo AC3 prije sedam godina bio dostupan na Wii U konzoli. Igra će biti dostupna na Switchu od 21. 5.

Nadalje, Switch će dobiti još jednu multiplayer igru koja je zadnjih godina hit na ostalim platformama. Radi se o asinkronom horor naslovu Dead By Daylight. Verzija za Switch grafički izgleda značajno lošije od ostalih, ali funkcionalno i sadržajno ne bi se trebala razlikovati od onih za ostale platforme. Igra na Switch dolazi tek u jesen 2019.

Od ostalih starijih igara vrijedi spomenuti da je na konzoli postao dostupan Final Fantasy IX dok je Final Fantasy VII najavljen za treći mjesec ove godine. Final Fantasy X i X2 uslijedit će u četvrtom mjesecu.

GRID Autosport će također doći na Switch tijekom 2019. godine, bez nekih posebnih nadogradnji ili noviteta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?