HCL.HR

Heroes of the Storm u siječnju ulazi u zatvorenu betu

Stjepan Fikter 08.11.2014.   •   0 komentara


MOBA sastavljena od likova iz Blizzardovih franšiza od 13. siječnja iduće godine ulazi u zatvorenu betu, a s nadogradnjom stižu novi heroji, bojišta, skinovi te ranked sustav igranja.

Već je poznato da i Blizzard ima svog konja u utrci za osvajanjem MOBA tržišta. Iako ga nećemo još neko vrijeme zaigrati u finalnoj verziji, izlazak je sve bliži i bliži. Tako je otkriveno da Heroes of the Storm od 13. siječnja iduće godine ulazi u zatvorenu betu, a budući da se radi o nadogradnji, igra će biti i sadržajno bogatija.

Ekipi heroja pridružit će se i dvoje novih iz Warcraft univerzuma. Radi se o hladnoj Jaini koja će uz pomoć leda utjecati na borbu te Thrallu čija je specijalnost borba na blizinu uz pomoć Doomhammera. Uz njih, pojavit će se i Lost Vikingsi sa svojim vikinškim brodom. Osim heroja i novih skinova, predstavljena su i dva bojišta – The Sky Temple u kojem igrači mogu probuditi Titana da pomogne tijekom bitke te nešto otrovniji Tomb of the Spider Queen. Budući da Blizzard cilja i na kompetitivno igranje, Ranked mod će također biti prisutan u beti. Sve navedene novosti, možete vidjeti i u priloženom traileru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?