HCL.HR

Hidden Agenda je nova PS4 igra tvoraca Until Dawna, a igra se mobitelom

Zoran Žalac 14.06.2017.   •   5 komentara


Tvorci hit igre Until Dawn predstavili su nam svoj sljedeći projekt koji je zamišljen kao detektivska avantura kooperativnog modela.

hidden-agenda

Pokraj God of Wara, Spider-Mana, Days Gone, Detroit: Become Human i drugih igara, Sony je na E3 sajmu imao još jednu ekskluzivu koju su nam otkrili po prvi put. Riječ je o novoj igri tvoraca horor avanture Until Dawn i vrlo zanimljivom projektu koji će se na PlayStationu 4 igrati uz – mobitel.

Hidden Agenda je kriminalistički triler u kojemu igrate kao detektivka Becky Marnie i tužiteljica Felicity Grave u potrazi za serijskim ubojicom koji postavlja smrtne zamke na svojim žrtvama. Igra konceptualno podsjeća na Until Dawn jer se bazira na donošenju odluka koje će definirati daljnji tijek igre, a tu na scenu stupa novi model igranja.

Dok je u Until Dawnu samo jedan igrač donosio odluke, u igri Hidden Agenda to će moći pet igrača istovremeno. S obzirom da rijetko tko ima pet DualShock 4 kontrolera uz samu konzolu, igrom će se upravljati pomoću iOS ili Android pametnih telefona.

Svaki će igrač tako moći odabrati put koji on misli da je najbolji, odnosno forsirati skriveni motiv koji mu je dodijeljen. Primjerice, netko će dobiti zadatak da poremeti planove igračima koji pokušavaju spasiti žrtve, i sl. Doduše, ako ne želite igrati s drugim igračima, čitava igra moći će se doživjeti i kao solo iskustvo.

Hidden Agenda izaći će ove godine ekskluzivno za PlayStation 4.

Komentari (5)

  • blacklist0907

    14.06.2017 - 17:22

    Zanimljivo

  • zvoninjo

    14.06.2017 - 17:42

    Da, zanimljivo

  • funky0308

    14.06.2017 - 19:09

    Jel nije da jedan igra s kontrolerom dok mu drugi pokusavaju pokvariti dan igrajuci preko moba? Ja sam to tako shvatio. Nista ne tvrdim, pitam.

  • lucho-CRO

    14.06.2017 - 20:36

    Ma ovo prolazi ko djevice na maturalcu, preorder siguran 😀

  • Eldar Tutnić

    15.06.2017 - 11:45

    Pogledajte ovo: “Pokraj God of Wara, Spider-Mana, Days Gone, Detroit: Become Human i drugih igara, Sony je na E3 sajmu imao još jednu ekskluzivu koju su nam otkrili po prvi put. Riječ je o novoj igri tvoraca horor avanture Until Dawn i vrlo zanimljivom projektu koji će se na PlayStationu 4 igrati uz – mobitel.”, samo ova rečenica govori koliko vrijedi PS4 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?