HCL.HR

Hitman 2 ima multiplayer koji izgleda genijalno!

Zoran Žalac 12.10.2018.   •   4 komentara


Nadolazeći Hitman 2 po prvi put u svom serijalu unijet će PvP komponentu kroz zasebni Ghost Mode.

Danski IO Interactive pripremio nam je ugodno iznenađenje predstavivši sasvim novi mod nadolazećeg Hitmana 2. Takozvani Ghost Mode zapravo krije prvu multiplayer komponentu u Hitmanu. Kako je ona uopće zamišljena u gameplayu koji je najčešće spor, uključuje taktiziranje i promišljanje? Odgovor je: vrlo maštovito.

Ghost Mode je svojevrsni PvP meč između dvojice igrača. Obojica igraju ulogu Agenta 47, ali se ne mogu međusobno napadati. Oba igrača imaju zasebne svjetove, ali međusobno se vide na mapi i natječu se u atentatima istih meta.

Cilj je Ghost Moda izvršiti pet ubojstava, a broje se samo ubojstva koje NPC-jevi ne primijete. Tko to učini prvi, taj je pobjednik. Meč može završiti i ranije jer svako ubojstvo postavlja vremensko ograničenje, tj. odbrojavanje igraču koji ubojstvo nije izvršio.

Iako su svjetovi zasebni, svaki igrač imat će mogućnost na neki način utjecati na gameplay drugoga igrača uz pomoć “Ghost Coina” koji funkcionira kao standardni novčić iz Hitmana – samo kad ga bacite NPC-jevi ne reagiraju u vašoj igri nego kod vašeg suparnika.

Da bi meč bio pošten, oba igrača počinju na istom mjestu i bez oružja, a oprema se svakome pojavljuje na različitim lokacijama. Mete su također dinamične, tj. odabiru se nasumično, tako da nijedan meč u teoriji ne bi trebao biti trebao biti isti.

Ghost Mode bit će ograničen na dva igrača te isključivo mrežnu vrstu multiplayera. U početku će se moći igrati samo na jednom levelu, onom u Miamiju, no kasnije će postati dostupan i na ostalim levelima iz Hitmana 2.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • svraka12_LIX

    12.10.2018 - 16:20

    Čini se zanimljivo, ali po meni nije “pravi” multiplayer.

    • Zoran Žalac

      @svraka12_LIX, 12.10.2018 - 16:35

      I bolje. Mislim da Hitmanu takvo što ni ne treba.

    • Antonijo K

      @Zoran Žalac, 12.10.2018 - 19:00

      Al bilo bi dobro da co op ima npr 2 igrača na jednoj mapi i rješavaju misiju to bi bilo puno zanimljivije neg ovo.

  • mili1985

    12.10.2018 - 16:46

    Ajd barem nije klasično napucavanje. Fora izgleda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?