HCL.HR

Oznaka: Hitman serijal

HCL VideoLegendarni Hitman Rambo probao riješiti novu Elusive target misiju pa iznenadio sam sebe

Igor Belan 30.08.2023.

Hitman Rambo serijal ostavio sam malo po strani nakon izlaska Hitman Freelancer moda, no netko od vas me podsjetio da postoje i nove Elusive target misije pa sam odlučio zaigrati onu trenutno aktualnu. I nije moglo ispasti bolje!

HCL VideoProbao sam novi Hitman Freelancer zaigrati kao Rambo, završio u bolnici

Igor Belan 30.01.2023.

Hitman: Freelancer nije zasebna nova igra, ali je zasebni novi mod za Hitman 3 koji predstavlja potpuno novi izazov u rouge-like stilu. Pa idemo istražiti prvih par misija da vidimo prolazi li i dalje Hitman Rambo stil.

Hitman 1 i 2 nestaju iz prodaje, dolazi Hitman World of Assassination

Zoran Žalac 03.01.2023.

Developeri Hitmana odlučili su pojednostaviti situaciju s trilogijom Hitman igara, što znači da će neke izaći iz prodaje, ali i to da će neki igrači moći dobiti dvije Hitman igre besplatno.

Evo kako će se igrati Hitman 3: Freelancer

Zoran Žalac 27.10.2022.

IO Interactive objasnio je kako će se igrati novi mod za Hitmana 3, zvan Freelancer, koji stiže početkom sljedeće godine kao besplatni dodatak svim vlasnicima igre.

HCL VideoHitman Rambo zaigrao novu mapu Ambrose Island, ubio 100 ljudi u 15 minuta

Igor Belan 30.07.2022.

Dugo nisam obukao svoje Hitman Rambo odijeli, ali izlaskom mape Ambrose Island osjetio sam ponovno poziv. I da vam budem iskren, nisam baš brojao mrtve ni pazio na štopericu, ali 100 mrtvih u 15 minuta zvuči točno.

Hitman je u novoj misiji pronašao novo oružje – udicu

Zoran Žalac 27.07.2022.

Igrači koji u svojoj kolekciji imaju Hitmana 3 od sada mogu pristupiti otoku Ambrose, gdje ih čeka nova misija s odbjeglim lopovima i opasnim gusarskim sindikatom.

Hitman 3 dobiva besplatnu novu mapu, Hitman Rambo je oduševljen

Igor Belan 08.07.2022.

Hitman 3 dobiva besplatnu novu mapu Ambrose Island, tropsku uvalu punu zlonamjernih gusara kojima NETKO treba objasniti da to što rade totalno nije OK.

Hitman: Blood Money – krvavo zarađen novac

Zoran Žalac 26.05.2022.

Na današnji dan, prije točno 16 godina, Agent 47 krenuo je u mnogima najbolju avanturu svoje karijere i zaradio hrpu krvavog novca. Evo kako je izgledao Hitman: Blood Money.

Hitman: Contracts – svjetski putnik

Zoran Žalac 20.04.2022.

Na današnji dan prije točno 18 godina, Agent 47 bio je u dobroj formi te je eliminirao mete diljem svijeta u igri Hitman: Contracts.

Igrači su ljuti na Hitmana zbog visokih cijena

Zoran Žalac 22.01.2022.

Hitman 3 je lansiran na Steamu, ali ga igrači ondje nisu prihvatili blagonaklono zbog pune cijene od 60 eura, odnosno 190 eura za sve sadržaje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?