HCL.HR

Hitman 5 dolazi iz Rocksteady Studiosa

Igor Belan 12.08.2009.   •   2 komentara


Rocksteady Studios radi igru Hitman 5! Iskrena pogreška ili pravo stanje stvari? Sve je izgledanije da Rocksteady preuzima razvoj nad novim Hitman naslovom.

Čini se da Rocksteady Studios, developer igre Batman Arkham: Asylum, radi na još jednom projektu – Hitmanu 5. Saznali smo ovo putem online životopisa glumca Mark Sloana, koji je u životopisu između ostaloga spomenuo i kako je radio motion capturing za igru Hitman 5 i to za kompaniju Rocksteady Studios. Znali smo da je Hitman 5 igra u izradi, ali tek danas dobivamo prve indicije o tome koji studio radi na njenom developmentu.

Prije ove novosti, smatralo se kako je developer Hitmana 5 dobri stari IO Interactive, koji je zaslužan za sve prijašnje nastavke Hitman serijala. Ipak, kako Eidos (odnosno sada Square Enix) posjeduje udio u Rocksteadyu te je osim toga izdavač dviju njihovih igara, vijest o tome kako bi Rocksteady mogao preuzeti ulogu developera novoga Hitman naslova i nije toliko iznenađujuća. Inače, IO Interactive trenutno radi na igri Mini Ninjas. Sve u svemu, još se čeka službena potvrda svega ovoga, tako da bi na kraju sve ovo mogli pripisati nekakvoj pogrešci.

Komentari (2)

  • tarankula

    12.08.2009 - 20:35

    Ovo je najmoćnija vjest ikad objavljena na ovoj stranici. :):):)
    🙂
    🙂

  • Forbs

    22.08.2009 - 05:34

    Ajde ocekujem vise informacije o ovom naslovu..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?