HCL.HR

Hitman, Thief i ekipa u novom Humble Bundleu

Stjepan Fikter 18.02.2015.   •   1 komentara


Od špijuniranja, taktiziranja i eliminiranja do pentranja te bivanja duhom – sve to je moguće iskusiti za nisku cijenu kroz novi Humble Bundle iz Square Enixa.

Ako ste u nedoumici što zaigrati ovih dana, a pri tome ste propustili nekoliko naslova koje je Square Enix lansirao na tržište, možda bi vas mogla zainteresirati nova Humble Square Enix Bundle 2 ponuda. Japanski izdavač je još jednom odlučio ponuditi svoje naslove po niskoj cijeni pa ako platite manje od 6.95 dolara, bit ćete bogatiji za dva naslova – Hitman: Absolution i Supreme Commander 2 uz Hitman GO za Android.

U slučaju da se odlučite izdvojiti više od navedenog iznosa, tada će vas Square Enix nagraditi još s Thiefom, Murdered: Soul Suspectom i Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut edicijom, a za 15 i više dolara svemu tom pridružuju se još i Tomb Raider te Sleeping Dogs. Tijekom trajanja ponude koja završava trećeg ožujka, bit će dodano još naslova koji trenutačno nisu otkriveni.

Komentari (1)

  • DiscoPotato

    19.02.2015 - 10:48

    E ovako,ja mislim da se najvise isplati dati jedan dolar u charity.Dobijes Hitman Absolution dok zaradis dobro djelo.Kako mi muslimani kazemo zaradis sevapa(bez uvrede).

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?