HCL.HR

Horor P.A.M.E.L.A. ima najkraći trailer ikada s datumom izlaska

Stjepan Fikter 06.06.2020.   •   2 komentara


Ako obrnuta psihologija djeluje, možda i obrnuti marketing može funkcionirati jer ako se prikaže što manje sadržaja, zainteresiranost bi mogla biti veća.

Nakon mariniranja u Early Access programu, P.A.M.E.L.A. (ne Anderson) ima datum izlaska. Od 18. 6. preživljavamo u punoj verziji utopijskog grada Eden kojeg je poharala smrt i opasnost. Riječ je o horor igri otvorenog svijeta u kojoj ćemo otkrivati što se je dogodilo unutar navedenog grada.

Tako ćemo u igri susretati različite žitelje grada od ljudi koji pripadaju različitim frakcijama do robota i droida te drugih misterioznih stanovnika. Sve to će nadgledati umjetna inteligencija PAMELA, a kako bi gameplay bio zanimljiviji, svaka od frakcija imat će unikatno ponašanje.

U maniri imerzivnih simulacija moći ćemo istraživati i donositi odluke, skupljati materijale i nadogradnje te upravljati energetskim gradskim rezervama kako ne bi morali cijelo vrijeme izbjegavati opasnosti u mračnim područjima. Različito naoružanje će također biti prisutno, a developeri kažu kako bi svaki sukob trebao biti drugačiji zbog umjetne inteligencije koja je bazirana na osobnosti. Živi bili pa vidjeli iako nam trailer to neće pokazati.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Zoran Žalac

    06.06.2020 - 17:04

    I u traileru od 10 sekundi prikazali više gameplaya nego Assassin’s Creed Valhalla u dosadašnja dva trailera i 10 sati otkrivanja igre.

    • Stjepan Fikter

      @Zoran Žalac, 06.06.2020 - 17:09

      A oni imaju treću marketing strategiju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?