HCL.HR

Hrvatska igra ‘Sharp Minds’ hara ljestvicama

Dominik Bošnjak 22.02.2015.   •   3 komentara


Domaći dečki Saša Stublić, Boris Samec i Nikola Barun su oduševili mobilne gamere diljem svijeta svojim novim uratkom Sharp Minds.

Radi se o logičkoj igri za iPhone, iPad te Android pametne telefone i tablete koja se može besplatno preuzeti s iOS App Storea i Google Play Storea. Ovaj uradak prema Appleovim kriterijima trenutačno kotira kao društvena igra broj jedan te treća najbolja iOS mozgalica, a brzo se penje i Googleovim ljestvicama.

Sharp Minds je u osnovi matematička mozgalica kojoj je najveća prednost njena dugotrajnost – autori se hvale da igra dolazi sa stotinama različitih zagonetki. Njenom rastućem uspjehu je sigurno pomogla i činjenica kako je ovaj uradak besplatan za preuzimanje te ne dolazi s apsolutno nikakvim reklamama ni mikrotransakcijama.

Uz obilje nivoa različitih razina težine, Sharp Minds dolazi i s funkcijom globalnih ljestvica na kojima možete procijeniti koliko ste oštroumni u odnosu na međunarodnu konkurenciju.

Komentari (3)

  • XeeL

    22.02.2015 - 17:22

    Postoji još 100 ovakvih igara. Smučilo mi se više od ovakvih igara. Uđeš u Apple Store, Google Play i nađeš 50 igara koje su sve na istu stvar samo su izmjene prisutne u dizajnu.

    • MoGaming

      @XeeL, 22.02.2015 - 19:54

      slazem se,svaka čast momcima što se trude al ima ovakvih hrpa igara

    • Kozmos

      @XeeL, 23.02.2015 - 10:12

      pa bas onda ako ima masu tih igara bi radije igrao nešto domaće 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?