HCL.HR

Hrvatski Team dank odnio pobjedu na finalu 2. mjeseca Go4LoL-a!

Igor Belan 04.03.2015.   •   2 komentara


Bez problema i izgubljene mape hrvatska ekipa Team dank odnijela je pobjedu na jučer i prekjučer održanom finalu Go4LoL kupova za 2. mjesec!

Nakon četiri kvalifikacijska kupa, jučerašnjim finalom službeno je završena naša serija Go4LoL kupova za 2. mjesec s ukupnim fondom nagrada od 1250 eura u Riot Pointsima!

Podijelili smo taj iznos najboljim timovima kroz kvalifikacijske kupove tijekom prošlog mjeseca, a isti su dobili priliku sukobiti se u jučer održanom mjesečnom finalu za još jednu porciju Riot Pointsa i titulu pobjednika Go4LoL serije za 2. mjesec.

Bez većih problema i bez izgubljene mape, tom titulom okitili su se momci iz hrvatske ekipe ‘Team dank’ koji su se u finalu sukobili s također hrvatskim timom ‘Caca i sinovi’. Čestitamo!

Na također respektabilnoj trećoj poziciji ljestvice rezultata završili su ‘Meta Breakersi’ koji su u borbi za treće mjesto zaratili s timom ‘Arena Gaming’.

Naši Go4LoL kupovi su otvoreni za sve zemlje ESL Balkans regije, a iako su na prve četiri pozicije završili redom hrvatski timovi, valja spomenuti da su do finala dogurala po dva tima iz Bosne i Hervegovine, Crne Gore te Srbije. To nam je jako drago vidjeti, a nadamo se da ćemo u seriji za 3. mjesec, koja kreće s kvalifikacijskim kupovima uskoro, vidjeti još više timova iz ostalih zemalja iz regije.

Više informacija o seriji Go4LoL kupova za treći mjesec očekujte uskoro na HCL-u.

Komentari (2)

  • blabla1

    04.03.2015 - 20:35

    jel postoji neki stream ili replay?

    • Ementaler

      @blabla1, 04.03.2015 - 21:17

      Radimo na tome da uskoro predstavimo i takve video formate za ove Go4LoL mečeve.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?