HCL.HR

Human Resources je nova strategija Uber Entertainmenta

nebel 04.10.2014.   •   4 komentara


Nakon dovršetka solidnog naslova Planetary Annihilation, razvojni tim Uber Entertainment pokrenuo je još jednu Kickstarter kampanju za novu stratešku igru s velikim robotima i još većim čudovištima.

Tvorci Monday Night Combata i nedavno izašlog Planetary Annihilationa bacili su se na novi projekt. Ponovno je riječ o strateškom naslovu za PC kojega bi trebala financirati kampanja na Kickstarteru. Ime mu je Human Resources, a tematski i žanrovski spada pod znanstveno-fantastični RTS smješten u robotsku post-apokalipsu.

Naime, cilj u igri je u ulozi jedne od nekoliko frakcija sastaviti veliku vojsku i suprotstaviti se neprijatelju. Ovisno o odabiru frakcije, neprijatelji mogu biti veliki roboti ili ogromne lignje iz druge dimenzije. Da, vanzemaljci su uvijek lignje.

Igra bi tempom trebala podsjećati na stari C&C, a uz modernu tehnologiju donijeti ogromne bitke sa stotinama jedinica i uništivim okolišem. Sve to bit će prezentirano u stripolikom cell-shading obliku. Mečevi će biti proceduralno generirani, odnosno mape će u svakome uvijek biti drugačije. Bitke ćemo moći voditi protiv računalom upravljanog protivnika ili protiv sedam drugih igrača preko mreže.

Sve to ukoliko kampanja na Kickstarteru bude uspješna. Uber Entertainment pokušat će u idućih mjesec dana skupiti milijun i 400 tisuća dolara, a ako se to ostvari Human Resources možemo očekivati u veljači 2016. godine. Igru možete dobiti za 20 dolara, pa ako ste zainteresirani za doniranje, posjetite službenu stranicu na Kickstarteru.

Komentari (4)

  • Black op

    04.10.2014 - 15:02

    Mrzim lignjasta stvorenja….i paukove ;_;

    • jancec

      @Black op, 04.10.2014 - 16:42

      Aj ne kakaj,ja bi morao mrziti lignje jer sam načistio možda preko 300 kg….igra bi mogla biti dost dobra samo da nebude ko ovi posljedni C&C…

  • MoGaming

    04.10.2014 - 15:59

    ovo pravo dobro izgleda

  • redhillunited

    06.10.2014 - 06:22

    napokon i nadam se jedan potpuno drukciji RTS 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?