HCL.HR

Human Revolution, Deus Ex fan film, dobio trailer i datum izlaska

Renato Pedišić 21.03.2014.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Human Revolution, kratki film na kojemu rade fanovi Deus Ex serijala i njegova posljednjeg velikog naslova, dobio je datum izlaska i vrlo autentični trailer.

O Human Revolutionu, kratkom fan filmu inspiriranom Deus Ex serijalom, već smo pisali prije više od godine dana. Zamisao nam se u startu svidjela pa smo se bez zadrške priupitali: “A kada će to izaći?”. Sada smo uz novi trailer napokon dobili odgovor na to pitanje – Human Revolution izlazi 25. ožujka.

Kao što ste u traileru mogli vidjeti, cijeli film izgleda vrlo autentično – od likova koji se pojavljuju u odličnom Deus Ex: Human Revolutionu, preko raznih gadgeta i sposobnosti koje su zaštitni znak serijala, pa sve do glasa i stasa Adama Jensena koji kao da je preslikan iz videoigre.

Ove vijesti dobro dolaze i kao reklama nedavnom dolasku Deus Ex: The Falla na Steam, budući da ta igra blisko prati radnju svojega velikog brata iz 2011. godine. Mi trenutno pripremamo recenziju tog porta s mobilnih uređaja pa uskoro čitate kako nam se svidio.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?