HCL.HR

Čovječanstvo nije naučilo baratati konzolama pa je Humankind odgođen

Lovro Maroševac 15.10.2022.   •   5 komentara


Verzija Humankinda za konzole trebala je stići na iste sljedeći mjesec, no službeni dolazak na PS4/5 i Xbox One/Series X/S iznenada je odgođen.

Kako se približavamo kraju godine, tako sve više i više dobivamo odgode igara. Najnovija odgoda u nizu je ona strateškog naslova kojem su tepali da će biti konkurent Civilization serijalu – Humankinda.

Doduše, nije riječ o kompletnoj odgodi igre jer je ista prije par mjeseci navršila godinu dana postojanja na PC-ju i Google Stadiji, već o inačicama za konzole. U šestom mjesecu ove godine najavljeno je kako će Humankind postati dostupan na PlayStationu 4 i 5 te Xbox Oneu i Seriesu X/S. Spomenuta verzija za konzole trebala je biti dostupna igračima na Sonyjevim i Microsoftovim platformama za igranje 4. 11., no iznenada je došlo do odgode – do daljnjega.

Kako navode iz razvojnog studija Amplitude Studios, naišli su na neočekivane izazove prilikom prebacivanja igre na konzole. Novi datum dolaska nemamo jer iz spomenutog studija nisu željeli više otkrivati o tome. Ako ništa drugo, barem su obećali sve svoje fanove i one koji još uživaju u Humankindu obavijestiti o nadolazećim novostima… kad ih budu imali.

Ovo nije prva odgoda Humankinda, u bilo kakvoj verziji. Prije službenog izlaska je igra također bila odgođena, no tada smo barem znali novi datum. Prvotno je bilo planirano da Humankind zaigramo u četvrtom mjesecu, no odgoda je taj naslov prebacila na osmi mjesec. Nadamo se samo da nećemo morati čekati previše do objave novog datuma dolaska ove 4X strategije na konzole.

Komentari (5)

  • mamojebac

    15.10.2022 - 14:47

    Tko god bi ovo igrao/kupio, moje mišljenje je da igra nije vrijedna nekog posebnog spomena. Alternativa civilizaciji lošeg ai-a, bez nekih inovacija koje odmiču igru kao bolji izbor.

    • Snake666Doctor

      @mamojebac, 15.10.2022 - 15:47

      Ovo se torrentira, prede jednom i brise.

    • mamojebac

      @Snake666Doctor, 15.10.2022 - 17:09

      Tako nekako haha

  • ajdin_sa

    17.10.2022 - 01:58

    Imam oko ma ovoj igri odavno , da li je nešto novo naspram civa ili je samo jedna kopija ??

    • mamojebac

      @ajdin_sa, 17.10.2022 - 13:03

      Kupio kad je izašla, obrlatila me dobra najava. Nakon nepunih 15tak sati igre, obrisao, nikad vise upalio i požalio novaca iako nisam kupio po punoj cijeni.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?