HCL.HR

Humble Store od sada ima cijene izražene i u eurima

Renato Pedišić 19.02.2014.   •   0 komentara


Zakoljite madrace pune eura i pobacajte ih na monitor s upaljenom internetskom stranicom Humble Store – tamo od sada izravno primaju i službenu valutu europske monetarne unije.

Uz američke dolare, Humble Store, digitalna trgovina Humble Bundle udruženja, sada cijene igara prikazuje i u eurima na području Europske Unije, dakle i kod nas. Na području Ujedinjenog Kraljevstva cijena je izražena u funtama, a ovaj potez je napravljen kako kupci ni na koji način ne bi bili zakinuti zbog tečaja.

Iz službenih obavijesti Humble Bundlea može se pročitati sljedeće: “Humble Pricing je automatski sustav cijena koji se korigira na dnevnoj bazi na osnovi cijene igre u američkim dolarima. Humble Pricing nije podložan promjenama PDV-a i sličnim izmjenama. Jednostavno jednu zajedničku svjetsku cijenu mijenja u druge valute. Cijene koje možete vidjeti na igrama baziraju se na trenutnom tečaju. Izmjene ćemo raditi tijekom svake noći pa će se Humble Price promijeniti ako promjena [tečaja] uzrokuje izlazak cijene iz nekih okvirnih granica. Nadamo se da se to neće događati često, ali možda ćete primijetiti male fluktuacije cijena na svakodnevnoj bazi”.

Iznimke iz napisanog su Humble Bundle i Humble Weekly Sale koji ne podliježu najnovijim izmjenama za Store, a osim toga, proizvođači igara mogu odabrati ne prisustvovanje u Humble Pricingu te tako sami odrediti cijene za pojedine regije.

Što vi mislite o eurima u Humble Storeu? Koljete madrace? Javite nam svoju tehniku paranja šavova u komentarima podno vijesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?