HCL.HR

I Quantum Break odgođen za 2016. godinu

Zoran Žalac 02.04.2015.   •   3 komentara


Kako je krenulo, umjesto bogate gejmerske godine 2015. bi nam mogla ostati u sjećanju kao godina uzastopnih odgađanja. Naime, nakon Uncharteda 4 i Zelde odgođen je i Quantum Break.

Ne bi čovjek vjerovao – stižu nam vijesti o novoj odgodi. Čim smo za Halo 5: Guardians rekli kako se Microsoft drži zacrtanih datuma i za razliku od Sonyja i Nintenda ne odgađa svoje ekskluzive, stiže nam svojevrsni demantij. Akcijska avantura Quantum Break odgođena je za 2016. godinu.

Riječ je o jednoj od prvih igara koje su bile najavljene za Xbox One još 2013. godine. Prošlog ljeta razvojni tim Remedy Entertainment ponosno je naglasio kako će igru dovršiti ove godine, no to se očito neće dogoditi. Razlog odgode nije izravno naveden, ali čini se kako u Microsoftu nisu naročito zabrinuti ovime jer za postavu Xbox One ekskluziva za 2015. kažu da je „najjača u povijesti Xboxa“.

Podsjetimo – među istaknutim ekskluzivama su Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider te Fable Legends. Osim njih u pripremi je još nekoliko ekskluzivnih naslova, među kojima i novi Gears of War, ali o njihovim izlasku još se ne govori – možda i bolje, da i njih ne odgode za 2016. U tri mjeseca ove godine, odgoda Quantum Breaka je četvrta značajnija odgoda. Prije njega 2016. su si zacrtali Uncharted 4, The Legend of Zelda Wii U te Homefront: The Revolution.

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    02.04.2015 - 15:16

    Boli MS uvo, da samo Halo izbace za njih nema zime.

  • beowulf112

    02.04.2015 - 15:31

    bit ce jos odgoda..pa nece just cause i mad max u istoj godini izaci nije avalanche studio glup..vjerojatno odgoda za just cause ciji je izlazak vjerojatniji za ljeto 2016..nego hcl ima li kakvih novosti o novom need for speedu..proslu godinu su preskocili ali ove bi trebao izaci?nadam se underground 3 🙂

  • IaMarmageddoN

    02.04.2015 - 15:50

    beowulf, ta nadanja traju više od 10 godina pa ništa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?