HCL.HR

Bounty Star je farmerski Titanfall, stiže 2023.

Stjepan Fikter 29.07.2022.   •   1 komentara


Mechovi koji se u akciju bave i uzgajanjem nisu nova pojava, no Bounty Star će nam pokazati kako takav život izgleda na postapokaliptičnom američkom jugozapadu.

Ranije ove godine već smo vidjeli Lightyear Frontier, igru koja kombinira mechove i poljoprivredne aktivnosti, a nekad tijekom 2023. nešto slično doživjet ćemo kad izađe i Bounty Star. No, ova novonajavljena igra bit će drugačija jer će se više orijentirati na akciju.

Bounty Star tako će imati pogled preko ramena dok se napucavamo i mlatimo s drugim mechovima, a nakon toga moći ćemo se opuštati uz sadnju hrane i razvijanje naše baze. Budući da se igra odvija u postapokaliptičnom američkom jugozapadu, morat ćemo se pobrinuti za vodu te struju kako bismo mogli kuhati, a i nadograđivati svog mecha.

Igra će nam omogućiti postavljanje napadačkih i obrambenih sustava poput teških oružja za blisku borbu, opsadnih oružja, eksploziva i drugih alata za učinkovito uklanjanja odmetnika. S druge strane, tu su i defanzivni sustavi poput štitova i pogona za brzo izmicanje uz druge opcije s kojima ćemo sređivati naše vozilo za preživljavanje.

Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem nema još ni okvirni datum izlaska, ali je otkriveno da igra dolazi na PC, PlayStation te Xbox platforme.

Komentari (1)

  • SPGamerAzrael

    29.07.2022 - 18:50

    Ovakvo nesto sam gledao na netflix-u… i tad sam mislio ovo bi bas bila cool igra i evo je 😅 bacim poslije u komentar kako se “film” zove, traje svega par minuta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?